Lediga tjänster

Distriktsveterinärerna använder e-rekrytering för lediga tjänster via Offentliga Jobb. Detta för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingar.

När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL). Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på Offentliga Jobb och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Vi tillämpar i normalfallet sex månaders provanställning på alla våra tillsvidareanställningar.

 

Lediga tjänster

Saknar du en annons för den mottagningen där du vill arbeta?

Ta gärna kontakt med klinikchefen för den mottagning du är intresserad av för att veta om det kommer dyka upp vakanser i närtid.

Kontaktuppgifter hittas häröppnas i nytt fönster.

Korttidsanställningar annonserar vi endast på hemsidan och dessa anställningar ansöker du direkt till klinikchefen. För att se aktuella kortidsanställningar som är vakanta just nu, klicka härlänk till annan webbplats.

Kontakta oss

Har du frågor om oss som arbetsgivare eller våra lediga tjänster är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.