Tillbaka till startsida

2017-12-20

13:44

Var med och lyft vår smådjursverksamhet

Vi är en affärsdriven division inom Jordbruksverket med ca 500 medarbetare som med 300 000 unika kundmöten varje år arbetar för en hållbar djursjukvård som utgår från våra patienters och kunders behov. Tillsammans skapar vi en framgångsrik organisation där vi sätter kunden i främsta rummet.

Vi kan nu erbjuda dig en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter, många bollar i luften och fantastiska kunder och kollegor. Vår verksamhet är bred och varierande. För dig som gillar att kavla upp ärmarna och göra skillnad finns möjligheten att påverka vår utveckling, skapa förutsättningar för unika kundmöten och bidra till samhällsnytta.

Vi söker en affärsdrivande kollega med mål att ta vår smådjursverksamhet till nästa nivå. Du bidrar med din känsla för affärer och ditt driv för att fånga våra kunders behov och omsätta dessa i vårt erbjudande. Du arbetar med långsiktiga kundrelationer som bygger på kompetens, engagemang och tillgänglighet.

Med våra övergripande strategier som grund skapar du goda affärer inom affärsområde smådjur. Du tar egna initiativ till förbättringsåtgärder och affärsmöjligheter för att skapa lönsamhet. Du arbetar med tydliga mål och uppföljning. Rollen har inget personalansvar men du bidrar till att förenkla arbetssätt och skapar förutsättningar för unika kundupplevelser. Du ser möjligheterna på marknaden och har ett äkta engagemang i att få med dig medarbetare och chefer på att utveckla affären med kunden i fokus.

Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.