Tillbaka till startsida

2017-03-01

10:34

Distriktsveterinärerna i Borlänge och Hedemora slås ihop

Den 1 mars slås Distriktsveterinärerna i Borlänge och Hedemora ihop och byter namn till Distriktsveterinärerna i Södra Dalarna.

Vid sammanslagningen flyttar de båda mottagningarna ihop i de tidigare lokalerna på Ivarshyttevägen 15 i Hedemora som idag också rymmer en välutrustad smådjursmottagning.

Bakgrunden till förändringen är att de två relativt små mottagningarna samarbetat sedan en lång tid tillbaka och verksamheten har det senaste året till största del drivits från mottagningen i Hedemora.

Distriktsveterinärerna Södra Dalarna

Den nya mottagningen får en stabil arbetsgrupp bestående av 7 veterinärer och 2 djurvårdare där mottagningen arbetar med samtliga djurslag. En större arbetsgrupp innebär bättre möjligheter att inrikta sig på olika djurslag, utbyta kunskaper och erfarenheter inom gruppen men också utöka kompetensen och erbjuda en ännu bättre service till kunderna.

Både gamla och nya kunder hälsas välkomna till mottagningen i Hedemora där vi alltid en veterinär i beredskap och kan nås via telefon dygnet runt och året runt.

Mer information

Besöksadress: Ivarshyttevägen 15, Hedemora Tel: 010-122 86 30 E-post: kund.sodradalarna@dv.sjv.se

www.distriksveterinarerna.se/sodradalarna

Kontaktperson för journalister

Aunemaria Ebner, klinikchef

Distriktsveterinärerna

Aune.Maria.Ebner@dv.sjv.se

Telefon 010-122 86 26

Bild