Jobba hos oss - Gotland

Välkommen till Distriktsveterinärerna Gotland

Vår verksamhet

Flera saker är unikt med vår mottagning, att vi finns på en ö som dessutom är Sveriges största är speciellt i sig. Antalet djur per invånare är högt vilket gör att behovet av veterinärvård är stort, inom alla djurslag från produktionsdjur till häst och smådjur. Vi är ett gott gäng på 14 veterinärer, sex djursjukskötare och en djurvårdare som är stolta över vår höga kompetens vilken säkerställer vård till alla djur på denna fantastiska ö, året runt dygnet runt! Vår mottagning finns i Roma mitt på ön, längre söder ut i Burgsvik ligger vår filial för fältverksamhet. Vårt geografiska läge gör att vi kontinuerligt arbetar för att utvecklas för att kunna bemöta den ständigt ökande efterfrågan.

En dag hos oss

Våra dagar börjar med telefontid och gemensam fika med planering för dagens aktiviteter. Därefter ger sig fältgruppen ut på olika uppdrag ute hos kunder, resterande personal stannar kvar på mottagningen för arbete med bokade patienter. Som veterinär ingår även beredskap i tjänsten, vi är alltid minst två stycken samtidigt med beredskap vilket skapar en extra trygghet. Som ny hos oss finns möjlighet att utvecklas på alla områden inom såväl nöt, häst, lamm och smådjur som hund och katt. Sommartid ökar djurbeståndet med alla turister som kommer till ön.

Vad kan Gotland erbjuda?

Gotland är inte bara ett paradis för turister utan även en underbar plats att bo på. Trots ö-läget finns här allt att tillgå, från skola, vård och omsorg till kulturliv, nöjesliv och shopping. Antalet entreprenörer och egenföretagare är enormt, här vimlar av initiativtagare som driver ön framåt i positiv anda. Sommartid är det full fart på ön medans ett behagligt lugn infinner sig höst och vinter. Friluftslivet är oändligt och aktivitetsutbudet är stort. Kommunikationer till och från ön går via buss och båt alternativt flyg som tar dig till Arlanda eller Bromma på 30 min, i perioder går även flyg till Göteborg, Ängelholm och Östersund. Se www.gotland.selänk till annan webbplats eller www.gotland.comlänk till annan webbplats för mer information.

Bilder publiceras inom kort

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Ninna Sjö, Klinikchef

010-122 9677

ninna.sjo@sjv.dv.se