Jobba hos oss - Kungsbacka

Välkommen till Distriktsveterinärerna Kungsbacka

Vår verksamhet

Vi finns sedan ett år tillbaka i nya, fräscha lokaler med en modernt utrustad smådjursmottagning och en mindre hästmottagning. Vi är ett glatt sammansvetsat gäng, verksamheten är under ständig utveckling och vårt kundunderlag sysselsätter idag åtta veterinärer, två djursjukskötare och två djurvårdare. Många av oss har lång erfarenhet och vissa är i början av sitt yrkesliv. Vi verkar i ett område med mycket hästar vilket också präglar vår verksamhet, självklart arbetar vi även med smådjur och en liten del produktionsdjur. Vi är extra stolta över den goda framförhållning vi har till våra kunder vilket bidrar till goda relationer mellan oss och kund.

En dag hos oss

Vi jobbar med de flesta djurslag, både med akuta fall samt efter tidsbokning, på mottagningen och ambulatoriskt dygnet runt, året runt. Våra arbetsdagar är till stor del planerade långt i förväg vilket ger oss gott om tid till förberedelse. Undantag gäller för den veterinär som för dagen arbetar med akutfall. Till stor del arbetar vi med hästar och har därför hög kompetens inom flera områden som tänder, kiropraktik och allmänkirurgi. För att säkerställa en god vård arbetar vi ständigt för att underhålla och utveckla vår kompetens i gruppen.

Vad kan Kungsbacka erbjuda?

Kungsbacka ligger vackert beläget på västkusten, endast 35 min från Göteborg. Här finns alla nödvändiga bekvämligheter och det är nära till allt. Via Landvetter flygplats tar du dig snabbt ut i världen och både Oslo och Köpenhamn ligger ca tre timmar bort. Här finns aktiviteter och föreningar för alla intressen och åldrar, och oavsett barn eller vuxen så finns stort utbud av olika utbildningar. Se www.kungsbacka.selänk till annan webbplats för mer information.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Karolina Dahlqvist, Klinikchef

070 342 85 09

karolina.dahlqvist@dv.sjv.se