Jobba hos oss - Kungsbacka

Välkommen till Distriktsveterinärerna Kungsbacka – Hästmecka strax utanför storstan

Vår verksamhet
I dagsläget är vi ett glatt och sammansvetsat gäng på tolv personer som arbetar på mottagningen. Många av oss har lång erfarenhet medan ett par medarbetare är nyexaminerade. Vi verkar i ett område med mycket hästar vilket också präglar vår verksamhet. Självklart arbetar vi även med smådjur och en liten del produktionsdjur. Vi är extra stolta över den goda framförhållning vi har till våra kunder vilket borgar för goda relationer.

En dag hos oss
Våra arbetsdagar är till stor del planerade långt i förväg vilket ger oss gott om tid till förberedelse. Undantag gäller för den veterinär som för dagen arbetar med akutfall. Till stor del arbetar vi med hästar och har därför hög kompetens inom flera områden som tänder, kiropraktik och allmänkirurgi. För att säkerställa en god vård arbetar vi ständigt för att underhålla och utveckla vår kompetens i gruppen.

Vad kan Kungsbacka erbjuda?
Kungsbacka ligger vackert beläget på västkusten, endast 35 min från Göteborg. Här finns alla nödvändiga bekvämligheter och det är nära till allt! Via Landvetter flygplats tar du dig snabbt ut i världen och både Oslo och Köpenhamn ligger ca tre timmar bort. För dig med familj finns aktiviteter och föreningar för alla intressen, oavsett barn eller vuxen finns stort utbud av olika utbildningar. Se www.kungsbacka.selänk till annan webbplats för mer information.

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Karolina Dahlqvist, Klinikchef

070 342 85 09

karolina.dahlqvist@dv.sjv.se