Jobba hos oss - Norrköping

Välkommen till Distriktsveterinärerna Norrköping

Vår verksamhet

Praktikområdet består av Norrköping, Söderköping, Valdemarsvik och Åtvidaberg. Här arbetar vi gränslöst i området och med en modern utrustning som exempelvis en portabel röntgen och ultraljud.

Mottagningen i Norrköping arbetar både med produktionsdjur, smådjur och med en stor del med häst. Vi arbetar med ca 60 % häst vilket gör att det finns mycket god kunskap och utrustning för att hjälpa häst i fält. Utöver detta arbetar vi med ungefär hälften smådjur och hälften produktionsdjur. Vår mottagning i Norrköping är fräsch och utrustad för enklare operationer och vi har många officiella uppdrag på både häst och smådjur.

På mottagningen i Norrköping arbetar sex veterinärer, en djurvårdare och en djursjuksköterska. Eftersom hela praktikområdet rymmer en stor arbetsgrupp har du hela tiden möjlighet att få stöd i ditt arbete samt möjligheter att utvecklas i den riktning som du önskar. Då vi arbetar gränslöst inom hela vårt praktikområde nyttjar vi våra resurser optimalt och som person får du därför också väldigt bra personlig utveckling tillsammans med dina kollegor.

En dag hos oss

Hos oss börjar morgonen med att några av veterinärerna har telefontid som efterföljs av ett morgonmöte som sker tillsammans med våra andra mottagningar i praktikområdet. Innan dagens arbeta drar igång börjar vi med en gemensam fika som följs av arbete inne på mottagningen eller ute i fält.

Vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill arbeta hos oss. En gemensam utbildningsplan tas fram för varje enskild medarbetare med ett framtida mål som utbildningar m.m. planeras utifrån.

Vad kan Norrköping erbjuda?

Norrköping är en fin stad som erbjuder en mängd olika aktiviteter och upplevelser. Staden ligger lättillgängligt med bil utmed E4:an och det finns även bra tågförbindelse och en flygplats.

Innerstaden är mycket vacker med en blandning av gamla och moderna bebyggelser och har ett rikt utbud av butiker, restauranger och kaféer. Norrköping är en levande landsbygd och för den friluftssugne har du nära till en fantastisk skärgård och skogar, bara runt hörnet!

Vill du veta mer gå gärna in på Norrköpings kommuns hemsida www.norrkoping.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Isabell Tallberg, Klinikchef

010- 122 90 70

isabell.tallberg@dv.sjv.se