Jobba hos oss - Söderköping

Välkommen till Distriktsveterinärerna Söderköping

Vår verksamhet

På vår mottagning i Söderköping arbetar vi med alla djurslag, drygt hälften smådjur och resten främst nöt och häst. Som medarbetare hos oss ges du därför möjlighet att arbeta med stor variation och det finns även goda möjligheter att utvecklas inom önskad inriktning. Söderköping ingår i ett större praktikområde som även omfattar Norrköping, Valdemarsvik och Åtvidaberg

Vår trogna kundkrets håller sju veterinärer, två djursjukskötare och två djurvårdare sysselsatta. Vi kan erbjuda dig en trygg arbetsplats med engagerad och kunnig personal som arbetar gränslöst i hela praktikområdet.

En dag hos oss

Eftersom vi jobbar med alla djurslag så är dagarna hos oss varierande. På fält besöker vi alla sorters stordjur men även akuta fall för smådjur. På vår smådjursmottagning tar vi emot förbokade kunder.

Dagen börjar med en telefontid följt av ett morgonmöte där vi tillsammans med våra andra mottagningar inom praktikområdet planerar resorna för dagen.

Vad kan Söderköping erbjuda?

I Söderköping har du det nära till natur och friluftsliv. Här hittar du fina vandrings- och klätterleder, motionsspår och utegym. Söderköping är en mysig småstad som har ett stort restaurangutbud och fina vandringsområden som exempelvis Ramunderberget och Göta kanal St:s Annas Skärgård.

Mer information hittar du www.soderkoping.selänk till annan webbplats

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Isabell Tallberg, Klinikchef

010- 122 90 70

isabell.tallberg@dv.sjv.se