Jobba hos oss - Väderstad

Välkommen till Distriktsveterinärerna Väderstad – Ett guldkorn på östgötaslätten

Vår verksamhet
Hos oss arbetar sex veterinärer, två djursjukskötare och två djurvårdare. Tillsammans ser vi till att bygden har tillgång till god djurvård, mycket tack vare vårt fina samarbete med granndistriktet. Vår mottagning präglas av en härlig teamkänsla, hög kompetens och nöjda kunder. Våra lokaler är mycket fräscha och vi har tillgång till modern utrustning.

En dag hos oss
Dagen börjar med telefontid och förberedelser, sedan har vi gemensam fika där vi planerar dagens arbete. Därefter utgår personalen till arbete ute i fält, operation eller smådjur. På kliniken har veterinärerna alltid tillgång till en sköterska för stöd och assistans. Hos oss får våra medarbetare möjlighet att utvecklas på alla områden då vi arbetar brett över alla djurslag.

Vad kan Väderstad erbjuda
Vår mottagning ligger mitt på östgötaslätten 15 min från Mjölby, samhället präglas av sitt lugn och vackra omgivning. Endast 30 min här ifrån längs e4:an ligger Linköping med allt vad en storstad kan erbjuda. Inte långt här ifrån ligger Tåkern och Omberg som är populära resmål för den som söker naturupplevelser.

Bilder publiceras inom kort

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Carina Söderlund, Klinikchef

010-122 90 67

carina.soderlund@dv.sjv.se