Jobba hos oss - Valdemarsvik

Välkommen till Distriktsveterinärerna Valdemarsvik – Vackert beläget på östkusten

Vår verksamhet

Vi har en välutrustad mottagning med bla ultraljud, röntgen, tandunit och propofolpump. Tillsammans har våra sju veterinärer, två djursjukskötare och tre djurvårdare lång erfarenhet av djurvård. Åldersspridningen i gruppen är förhållandevis stor vilket ger en härlig mix av personligheter och bidrar till såväl rutin som färsk kunskap. Vi arbetar med både stora och små djur på mottagningen och ute i fält.

En dag hos oss

Arbetsuppgifterna hos oss varierar dagligen, detta på grund av att vi arbetar jämt fördelat mellan alla djurslag. Detta bidrar till en hög grad av utmanande och utvecklande arbetsuppgifter för våra medarbetare. Vi är särskilt duktiga på tandvård för både häst och smådjur.

Vad kan Valdemarsvik erbjuda?

Valdemarsvik ligger alldeles intill den vackra skärgården på östkusten. Havet erbjuder mängder av aktiviteter såväl sommar som vinter och båtlivet sommartid är fantastiskt. På sommaren lever orten upp med mängder av turister och vintertid infinner sig ett behagligt lugn. Idrottsföreningar finns det gott om inom de flesta sporter. För familjen finns skola på grundskolenivå. En biltur norr ut på knappt 50 min tar dig till Norrköping, på ungefär samma avstånd söder ut ligger Västervik. Se www.valdemarsvik.selänk till annan webbplats för mer information.

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Isabell Tallbrg, Klinikchef

isabell.tallberg@dv.sjv.se

010-122 9070