Jobba hos oss - Eskilstuna

Välkommen till Distriktsveterinärerna Eskilstuna

Vår verksamhet

På vår mottagning i Eskilstuna är det för det mesta ett högt tempo. Smådjuren dominerar och här finns möjlighet till röntgen, blodprovsanalyser och kirurgi. Vi är stolta över att vara en personlig mottagning med goda relationer till våra kunder som våra kompetenta medarbetare tar väl hand om. Vårt härliga team på fem veterinärer och en legitimerad djursjukskötare har mycket humor vilket gör det extra roligt att gå till jobbet!

 

En dag hos oss

För oss är det viktigt att vi arbetar inom våra intresseområden, vi tror att det driver oss framåt och att vi på så vis kan erbjuda bästa möjliga vård. Vi försöker i största möjliga mån arbeta i team om dagarna, på så vis blir arbetet roligare och vi kan stötta varandra. Dagarna präglas av arbete med smådjur men vi har även fall med produktionsdjur och häst.

 

Vad kan Eskilstuna erbjuda?

Eskilstuna stad kan erbjuda allt och lite till. Här finns uteliv, shopping, kultur och fritidsaktiviteter. Trivs du bättre i lugnare miljö är det inte långt ut till landsbygden. Staden ligger intill Mälaren med småbåtshamnar och mysiga öar. På drygt en timme tar du dig till centrala Stockholm eller Örebro. Se www.eskilstuna.selänk till annan webbplats eller www.eskilstuna.nulänk till annan webbplats för mer information.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Helena Sixtensdotter Sandberg

010-1228946

helena.sixtensdotter.sandberg
@dv.sjv.se