Jobba hos oss - Lycksele

Välkommen till Distriktsveterinärerna Lycksele – Staden i Lappland

Vår verksamhet

Vi arbetar brett med alla djurslag och gör alltifrån rutiningrepp till mer avancerade operationer. Vi har även utrustning för digital röntgen, ultraljud för gynekologiska utredningar samt moderna redskap för hästtandvård. Vi har även ett tätt samarbete med Lycksele djurpark som håller nordiska djur och är även involverade i arbetet med besiktning av älg. Vårt team består i dagsläget av 5 veterinärer varav 3 med lång erfarenhet och 2 nyexaminerade samt 2 djurvårdare med utökad behörighet, ett starkt team med andra ord!

En dag hos oss

En arbetsdag hos oss kan beskrivas som omväxlande med behagligt tempo och som anställd har du stor möjlighet att själv lägga upp din dag. Den obligatoriska förmiddagsfikan är ett trevligt inslag då vi blir tightare som grupp och arbetsdagen planeras.

Mjukdelsoperationer, seminverksamhet och tandvård på häst är vi experter på. Självklart får du möjlighet att utveckla dina grundläggande veterinärmedicinska kunskaper hos oss.

Vad kan Lycksele erbjuda?

Har du hund eller häst? Inga problem vi har plats för hunden på mottagningen och stallplatser finns det gott om! Mottagningen ligger centralt i Lycksele som också har förhållandevis bra tillgång på lägenheter. Lycksele med sin storslagna natur har massor att erbjuda, se www.lycksele.selänk till annan webbplats och www.visitlycksele.selänk till annan webbplats för mer information.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Jonna Forsén, Klinikchef

010-122 82 85

jonna.forsen@dv.sjv.se