Jobba hos oss - Vilhelmina

Välkommen till Distriktsveterinärerna Vilhelmina – Vackert beläget i natursköna Lappland

Vår verksamhet

Hos oss arbetar vi ständigt med att utvecklas! Med hjälp av god kommunikation och ett gott samarbete i gruppen blir vi hela tiden bättre, dessutom gör det att vi trivs och blir glada av att gå till jobbet! Till stor del arbetar vi med smådjur som katt och hund men även häst och produktionsdjur är vanligt. Vår mottagning är väl utrustad med eget labb och har en öppen planlösning vilket är trevligt. I dagsläget är vi tre veterinärer och en djurvårdare, både lite mer erfarna och nyexaminerade. Har du hund går det jättebra att ta med den till jobbet.

En dag hos oss

Dagarna hos oss är varierande, dels för att vi arbetar brett med alla djurslag men också för att vi turas om med olika uppgifter. Antingen arbetar man med bokade patienter på mottagningen eller besök ute hos kund, vi har även reserverade tider för akuta brådskande fall. Dagen planeras vid varje morgons kombinerade fika och pulsmöte. Eget ansvar och självständiga beslut är en del av vardagen vilket vi tror gör att man växer som människa!

Vad kan Vilhelmina erbjuda?

Orten har ett enormt utbud av jakt, fiske och andra friluftsaktiviteter. Fina förutsättningar för skidåkning både utför och längden plus ett gott utbud av andra aktiviteter som ridskola, gym, biograf och restauranger. En trevlig stämning och ett lugn präglar orten, dessutom är utbudet av hus och lägenheter bra. Se www.vilhelmina.selänk till annan webbplats för mer information.

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Jonna Forsén, Klinikchef

010-122 82 85

jonna.forsen@dv.sjv.se