Jobba hos oss - Sundsvall

Välkommen till Distriktsveterinärerna Sundsvall – Kuststaden i Medelpad

Vår verksamhet

Vår mottagning finns i ett naturnära läge på den lite mindre orten Matfors, strax utanför Sundsvall. På vår mottagning har vi goda möjligheter att själva styra våra dagar och fördela arbetet så att varje medarbetare kan göra det den är bäst på, detta bidrar till en trivsam arbetsmiljö och god service. Vi är fem veterinärer, en djursjukskötare och en djurvårdare som är duktiga på både stora och små djur.

En dag hos oss

Mellan 08.00-09.00 har veterinärerna telefontid, resterande tid av dagen ägnas åt bokade patienter eller fältbesök som kan bestå av allt från avhorning till kalvningar. Vi turas också om att åka till vår filial i Fränsta där vi tar emot främst smådjur. Våra duktiga djursjukskötare och djurvårdare är behjälpliga med det mesta! Det kan t.ex. vara att svara i telefon, assistera på olika vis eller att själva ta hand om patienter.

Vad kan Sundsvall erbjuda?

Sundsvall ligger i mitten av Sverige på den vackra östkusten. Här finns en trevlig stadsmiljö med alla former av bekvämligheter. Samtidigt är det aldrig långt till naturen som erbjuder en mängd fritidsaktiviteter i form av skidåkning både på utför och på längden samt fina förutsättningar för jakt och fiske. Granne med vår mottagning ligger även en brukshundklubb. Se www.sundsvall.selänk till annan webbplats och www.visitsundsvall.selänk till annan webbplats för mer information.

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Malin Plantin Sjöblom

Tfn. 010-122 81 10 Malin.Sjoblom@dv.sjv.se