Jobba hos oss - Södra Dalarna

Välkommen till Distriktsveterinärerna Södra Dalarna!

Vår verksamhet

Vår mottagning med fräscha lokaler och bra utrustning, som ultraljud och röntgen, ligger i Hedemora i sydöstra Dalarna och vårt praktikområde sträcker sig från Avesta i syd till Leksand i nord.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med engagerade, trevliga och kunniga arbetskamrater som tillsammans skapar ett bra och öppet arbetsklimat. Hos oss värdesätter vi delaktighet vilket ger möjlighet att vara med och utveckla verksamheten framåt

Vårt kundunderlag med trevliga djurägare sysselsätter åtta veterinärer, en djursjukskötare och två djurvårdare med utökad behörighet.

Vi arbetar med alla djurslag, ungefär hälften smådjur och hälften stordjur. Du som medarbetare ges möjlighet att utvecklas inom ditt specialintresse när det gäller fördelning smådjur och fält.

En dag hos oss

Vi jobbar med besättningsservice och ViLA. Flera av våra veterinärer är intresserade av häst och jobbar därmed mycket med hästtänder och akutvård av häst.

På de tider vi tar emot smådjur jobbar vi också mycket med tänder och har då hjälp av vår har tandunit och tandröntgen. Vi gör mindre op som kastration honkatt och hanhund, nybildningar. Vi arbetar med att utveckla vår operationsverksamhet vidare.

Vad kan Södra Dalarna erbjuda?

Hedemora är en mysig småstad där du har nära till fin natur och goda förbindelser till storstad så som Uppsala och Stockholm.

Här hittar du såväl ridsportsaktiviteter och skidbackar som brukshundsklubbar och travbanor. I kommunen finns stort intresse för veteranbilar och motocross.

Bostadsmarknaden i området gör det relativt lätt att hitta bostad.

 

Se www.hedemora.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för mer information.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Aunemaria Ebner, Klinikchef

010-122 8626

aunemaria.ebner@dv.sjv.se