Jobba hos oss - Gävle

Välkommen till Distriktsveterinärerna Gävle

Vår verksamhet

Vår mottagning ligger i Valbo ca 1 mil väster om Gävle. Mottagningen är välutrustad med eget lab, digital röntgen, ultraljud, gasnarkos och tandvårdsunit med tillhörande tandröntgen. Vi har fyra undersökningsrum för smådjur, en liten hästmottagning med tvångsspilta, en box, ultraljud för rektalundersökning, mobil röntgen och tandutrustning. En dag i veckan har vi en godkänd hovslagare på plats på hästmottagningen. Vi har tre bilar för fältverksamhet.

Vår verksamhet kännetecknas av variation och bredd då vi jobbar med alla djurslag och inom alla områden. Vi remitterar djur med mer komplicerade åkommor och svårt sjuka djur men slutbehandlar de flesta djuren hos oss. Vi har en trogen kundkrets som vi är måna om att ge ett personligt bemötande och en upplevelse av att de får den tid som behövs till sitt djur.

Gillar du bredd och variationen är det perfekt att arbeta hos oss. Du får se och uppleva mycket och arbetet blir aldrig monotont. Vi är en trevlig arbetsgrupp med god stämning på jobbet och det är högt i tak.

Vårt kundunderlag sysselsätter fem veterinärer och tre djursjukskötare.

En dag hos oss

Vår arbetsdag sträcker sig normalt mellan 8 och 17 med en timmes lunch mitt på dagen. Under jourtid har en veterinär i taget beredskap för akut sjuka djur. Vi har bokade smådjurspatienter varje dag inne på smådjursmottagningen samtidigt som vi dagligen åker ut i fält; dels på akuta stordjursresor, men även planerade besök.

Våra patienter består till störst del av smådjur men även nöt, får och häst står för en betydande del av verksamheten, vilket innebär att det finns möjlighet att utvecklas inom alla dessa områden. Genom beredskapen arbetar veterinärerna med alla djurslag.

Som djursjukskötare arbetar du mest med hund och katt inne på mottagningen men följer ibland med ut i fält om det behövs.

Vad kan Gävle erbjuda?

Gävle har ett stort utbud av olika former av kultur- och fritidsaktiviteter i ett naturskönt Gästrikland. Alla känner till Gävles julbock som bevakats från hela världen de senaste åren och de flesta är också bekanta med hockeylaget Brynäs som spelar sina matcher på Gavlerinken. Runt Gävle finns dessutom Gävletravet och Göransson Arena där bandylaget SAIK spelar sina hemmamatcher. Konserthuset i Gävle har ett stort och varierat utbud när det kommer till kultur och friluftsliv finns i många olika former; slalombacken Kungsberget, fantastiska strövområden runt Högbo bruk och dessutom nöjesparken Furuvik.

 

Se www.gavle.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterför mer information.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Anna-Carin Sjöberg, Klinikchef

010-122 85 24

anna-carin.sjoberg@sjv.dv.se