Jobba hos oss - Gamleby

Välkommen till Distriktsveterinärerna Gamleby – Vackert beläget vid östkustens skärgård

Vår verksamhet

Distriktsveterinärerna Gamleby ligger 20 min med bil från Västervik i nordöstra Småland. Vi är ett glatt gäng med härlig teamkänsla! Vi värdesätter personliga möten vilket vi tror är en är en anledning till vår goda service och höga kvalitet. Arbetsgruppen består i dagsläget av sex veterinärer varav två med lång smådjurserfarenhet, två med särskilt intresse för häst och två med särskilt intresse för lantbrukets djur varav en även jobbar med gris. I teamet ingår även tre duktiga djursjukskötare och två djurvårdare. Vår mottagning är väl utrustad med digitalröntgen, ultraljud, blodanalys, gasnarkos, dentalröntgen samt tandunit häst mm.

En dag hos oss

Eftersom vi arbetar med alla djurslag finns det stora möjligheter att som anställd styra sin arbetsdag mot sitt intresseområde, ytterligare en positiv aspekt är att du får chans att utvecklas på alla områden! Hos oss arbetar vi i team med en sköterska per veterinär vilket skapar ett fint samarbete. På morgonen börjar vi med telefontid, därefter planerar vi dagen vid den gemensamma fikan. Självklart arbetar vi både på mottagningen och ute i fält med planerade besök och akutfall.

Vad kan Gamleby erbjuda?

Det unika läget vid kusten erbjuder en fantastisk skärgårdsmiljö som möjliggör aktiviteter året om som t.ex. segling både på öppet hav och is, paddling och vandring. I regionen finns ett stort djurintresse, här finns flera ridskolor som även anordnar tävlingar, hundklubbar och även ett naturbruksgymnasium med olika djurinriktningar. För den idrottsintresserade är utbudet stort, här finns allt för alla åldrar! Gamleby kan erbjuda det mesta i form av bekvämligheter och den lite större staden Västervik ligger bara en kort bilresa bort. Bland personalen med barn är skolverksamheten mycket uppskattad.

 

Se www.gamleby.selänk till annan webbplats för mer information.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Lena Jakobsson, klinikchef

010-122 96 06

lena.jakobsson@dv.sjv.se