Jobba hos oss - Vimmerby

Välkommen till Distriktsveterinärerna Vimmerby – Griseknoen, Lukas och Halta Lottas hembygd

Vår verksamhet

Vi är ett härligt gäng bestående av fyra veterinärer varav två med längre erfarenhet och två relativt nyexaminerade. I gruppen ingår även tre duktiga djursjukskötare, två djurvårdare och en assistent. Vår verksamhet präglas av arbete med smådjur men lite häst och produktionsdjur hinner vi också med! Vi är särskilt duktiga på hästtänder och tar emot i vårat egna stall. Mottagningen är väl utrustad för att ta emot och behandla smådjur, bland annat har vi digital röntgen, lab och blodanalysutrustning.

En dag hos oss

Hos oss har vi kul på jobbet! Vi stöttar varandra på ett bra sätt i vardagen vilket gör att vi alla hela tiden utvecklas. Beroende på tjänst startar dagen med antingen telefontid eller bokade patienter. Därefter samlas vi för gemensam fika och planering av dagen. Vi är också noggranna med vår kundkontakt och har därför avsatt tid för återkoppling. Inom mottagningen arbetar vi i team om en veterinär och en sköterska.

Vad kan Vimmerby erbjuda?

Förutom vår fina mottagning är Vimmerby mest känt som Astrid Lindgrens hembygd. Vacker natur och trevliga människor är andra kännetecken för orten. Sommartid lever staden upp ordentligt med mängder av turister och aktiviteter. I centrum finns mysiga butiker och caféer. För djurintresserade finns både hundklubb och ridskola, även en rad olika idrottsföreningar för den som gillar annan typ av träning. För dig med familj finns skola upp till gymnasienivå och Vimmerby ligger endast 5 mil från den vackra östkusten! För mer information se www.vimmerby.selänk till annan webbplats.

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Lena Jakobsson, Klinikchef

010-122 96 06

lena.jakobsson@dv.sjv.se