Jobba hos oss - Arvidsjaur

Välkommen till Distriktsveterinärerna Arvidsjaur!

Vår verksamhet

Vi är en mindre mottagning i ett större praktikområde mitt i norra Norrland. I dagsläget är vi två veterinärer och en djurvårdare som främst arbetar med smådjur men vi gör även ett och annat besök ute på lantbruk då och då. Våra fina lokaler är bland annat utrustade med digitalröntgen och vi kan utföra flera typer av blodanalyser. Vi är lite extra stolta över att kunna säkerställa djurvård över en så stor del av Sverige!

En dag hos oss

Hos oss är arbetstempot behagligt vilket bidrar till att vi kan ge det lilla extra till våra patienter, detta hoppas och tror vi är anledningen till att vi har så trevliga djurägare. Eftersom vi är en mindre mottagning är vi en tight grupp och vi hjälps åt att planera arbetsdagen vilket bidrar till variation. Vi har ett tätt samarbete med närliggande mottagningar som vi också delar beredskap med.

Vad kan Arvidsjaur erbjuda?

Arvidsjaur ligger mitt i Norrland 12-15 mil från Skellefteå, Piteå och Luleå. Den fantastiska naturen undgår ingen och erbjuder en mängd fritidsaktiviteter som jakt, fiske och övrigt friluftsliv. Staden med 6000 invånare har allt du behöver i form service, skola och vård. Trots de stora avstånden tar det inte lång tid att ta sig söder ut till t.ex. Stockholm eller Europa då Arvidsjaur flygplats har direktflyg. Se www.arvidsjaur.selänk till annan webbplats och www.visitarvidsjaur.selänk till annan webbplats för mer information.

 

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Jonna Forsén, klinikchef

010-122 82 85

Jonna.Forsen@dv.sjv.se