Jobba hos oss - Kalix

Välkommen till Distriktsveterinärerna Kalix

Vår verksamhet

På Distriktsveterinärerna i Kalix arbetar sex veterinärer, en djursjukskötare och tre djurvårdare. På vår nyrenoverade mottagning har vi goda förutsättningar att ta väl hand om våra patienter. Vi är väl utrustade med röntgen, ultraljud, gasnarkos, lab och separat tandrum med röntgen. Utöver detta har vi även två basutrustade smådjursfilialer. Mestadels arbetar vi med smådjur men vi arbetar även med häst och nöt. Vi är stolta över våra goda kundrelationer vilket gör jobbet extra roligt!

En dag hos oss

En vanlig dag hos oss är större delen av personalstyrkan kvar på mottagningen och arbetar med bokade patienter medan en eller två är ute på planerade besök eller akutfall hos kund. Eftersom vi arbetar brett med alla typer av djurslag får man som medarbetare chans att utvecklas på flera områden och arbetet blir på så vis också variationsrikt!

Vad kan Kalix erbjuda?

Kalix ligger ca en timmes bilresa från Luleå och inte långt ifrån Haparanda vid finska gränsen. Kalix omges av vatten, Kalixälven rinner längs med staden och mynnar ut i Bottenviken med sin vackra skärgård som erbjuder fantastiska naturupplevelser. I övrigt erbjuder Kalix en mängd fritidsaktiviteter, det finns något för alla! Se www.kalix.selänk till annan webbplats för mer information.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Kristina Olsson, Klinikchef

010-122 81 48

kristina.olsson@dv.sjv.se