Jobba hos oss - Nerike

Välkommen till Distriktsveterinärerna Nerike

Vår verksamhet

Vår mottagning finns i Lindesberg, en mysig stad 4 mil norr om Örebro.

Vi arbetar en hel del med smådjur men är även duktiga på häst. Hos oss har vi utrymme för sju-åtta veterinärer, två djursjukskötare och två djurvårdare. Vi har en fin sammanhållning inom arbetsgruppen vilket också bidrar till vår arbetsglädje.

Den största delen av förbokade patienter är smådjur, men på jouren har vi även stor del häst och lite nöt. Smådjursutrustningen är modernt utrustad med digitalröntgen, dentalröntgen, ultraljud och operationsmottagning. Vårt distrikt är normalstort med ungefär 1,5 timmars bilresa som längst. Till sommaren flyttar vi in i helt nybyggda lokaler som är ändamålsenliga, hygienanpassade och flödesinriktade.

En dag hos oss

Vi arbetar enligt en beredskapsmodell som garanterar återhämtning efter varje beredskapspass. Man ansvarar för beredskapen en vecka i taget, vardagsnätter med efterföljande lediga dagar plus vanlig beredskapshelg, och därefter är man helt jourbefriad i sex veckor.

När man som veterinär är beredskapsbefriad och bara jobbar dagtid har man antingen förbokade smådjurspatienter (operationer, tand, utredningar) eller har man de dagakuta fallen som både kan vara stora och små djur.

Vad kan Nerike erbjuda?

Nerike är ett stort område och har massor att erbjuda. Här finns allt från hundklubbar, ridskolor och gym till affärer och restauranger. Utflyktsmålen är många och Lindesberg erbjuder småstadliv direkt invid landsbygd, med endast 30-40 minuter till Sveriges 6:e största stad – Örebro. Lantliv eller uteliv, välj fritt!


Se www.lindesberg.selänk till annan webbplats för mer information.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Johan Wallin

010-122 8645

johan.wallin@dv.sjv.se