Jobba hos oss - Åtvidaberg

Välkommen till Distriktsveterinärerna Åtvidaberg

Vår verksamhet

Vår mottagning i Åtvidaberg är en familjär klinik som befinner sig i nybyggda fräscha lokaler. Åtvidaberg omfattas av ett större praktikområde som även inkluderar Norrköping, Valdemarsvik och Söderköping.

Hos oss möts kunderna av serviceinriktad och trevlig personal som alltid gör sitt bästa för djuren och för kunden. På Åtvidaberg arbetar en veterinär, som varierar, och en djurvårdare, men då vi tillhör ett större praktikområde samarbetar vi nära våra andra mottagningar. Arbetet är på så sätt brett och varierande.

Åtvidabergs mottagning arbetar mest med hund och katt men även mycket med stordjur som häst och ko.

En dag hos oss

En typisk dag hos oss börjar med en telefontid på morgonen där djurägaren kommer i kontakt med en veterinär. Efter telefontiden planerar vi upp mottagningen tillsammans med de andra klinikerna inom vårt praktikområde. Detta för att dela upp resorna och resurserna på bästa möjliga sätt.

Vad kan Norrköping erbjuda?

Åtvidaberg är ett mindre samhälle i Östergötlands län, kommungränsen ligger ungefär 1,5 mil från Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. Vi har även en intressant bruks-, industri- och fotbollshistoria. I Åtvidaberg kan du hitta förutsättningar för ett bra liv i form av boende, skola, fritid, omgivningar, trygghet och atmosfär.

Läs mer på www.atvidaberg.selänk till annan webbplats 

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Isabell Tallberg, Klinikchef

010- 122 90 70

isabell.tallberg@dv.sjv.se