Jobba hos oss - Väderstad

Välkommen till Distriktsveterinärerna Väderstad

Vår verksamhet

Hos oss arbetar sex veterinärer, två djursjukskötare och tre djurvårdare. Tillsammans ser vi till att bygden har tillgång till god djurvård, mycket tack vare vårt fina samarbete med granndistriktet. Vår mottagning präglas av en härlig teamkänsla, hög kompetens och nöjda kunder. Våra lokaler är mycket fräscha och vi har tillgång till modern utrustning.

Oavsett om du är nyexaminerad eller har erfarenhet som veterinär är vi varandras bollplank i vardagen.

En dag hos oss

Dagen börjar med telefontid och förberedelser, sedan har vi gemensam fika där vi planerar dagens arbete. Därefter utgår personalen till arbete ute i fält, operation eller smådjur. På kliniken har veterinärerna alltid tillgång till en leg. djursjukskötare för stöd och assistans. Hos oss får våra medarbetare möjlighet att utvecklas på alla områden då vi arbetar brett över alla djurslag.

Vad kan Väderstad erbjuda

Vår mottagning ligger mitt på Östgötaslätten, 15 min från Mjölby, samhället präglas av sitt lugn och vackra omgivning. Endast 30 min härifrån längs E4:an ligger Linköping med allt vad en storstad kan erbjuda. I närheten ligger Tåkern och Omberg som är populära resmål för den som söker naturupplevelser.

Gå gärna in på kommunens hemsida, www.mjolby.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, för att veta mer.


Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Carina Söderlund, Klinikchef

010-122 90 67

carina.soderlund@dv.sjv.se