Jobba hos oss - Flyinge

Välkommen till Ditriktsveterinärerna Flyinge

Vår verksamhet

Här är det personliga mötet viktigt, vi är ett gott gäng och stolta över vår breda kunskap.Vår välutrustade klinik med blodlabb, hästklinik, röntgen, UL för både små- och stordjur och även endoskop gör det möjligt att göra mycket diagnostik.På Dv Flyinge arbetar sju veterinärer, tre legitimerade djursjukskötar och två djurvårdare tillsammans för djurens bästa.

En dag hos oss

Hos oss möts du av en varierande vardag. Dagen börjar alltid med att våra djursjukskötare tillsammans tar telefontiden vilket ger veterinärerna mer tid till våra patienter. Därefter delas dagens besök ut.

Många av våra patienter är hästar vilket gör att vi har bred grundkompetens för häst inom tänder, medicin och ortopedi. Vi har också mycket smådjur inom både medicin och kirurgi.

I vår arbetsgrupp hjälps vi åt inom alla områden och det finns alltid en kollega att diskutera patientfall med vilket ger oss kompetensutveckling varje dag.

Vad kan Flyinge erbjuda?

Orten är en del av Eslövs kommun och här finns närheten till såväl Lund som Malmö och Köpenhamn. Flyinge är bland annat känt för sin hästutbildning.

För dig som tycker du om att ladda batterierna i naturen finns närheten till Skrylle som är ett natur- och friluftsområde som erbjuder vandringar i skogen och motionsspår. Här kan även den som är intresserad fiska. Kring Flyinge finns också andra trevliga naturområden där hästar är ett vanligt inslag.


Mer information hittar du via www.eslov-skane.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Anna Hindhede klinikchef 010-122 98 54

Elizabeth Holmqvist, klinikchefsassistent 010-122 98 45