Jobba hos oss - Flen

Välkommen till Distriktsveterinärerna Flen

Vår verksamhet

Vi är en liten mottagning med stort engagemang för våra kunder. Vi försöker alltid få till ett så personligt möte som möjligt! Vi är också måna om varandra och har kul tillsammans. Vår placering mitt i Sörmland innebär att vi finns på landsbygden men med större städer runt om. Vår arbetsgrupp på fyra veterinärer, en djursjukskötare och en djurvårdare arbetar med lika delar produktionsdjur, häst och smådjur vilket bidrar till en trivsam variation.

En dag hos oss

Mornarna börjar med en timmes telefontid, därefter har vi kombinerad fika och morgonmöte. Dagen fortsätter med patienter på och utanför mottagningen, kommunikationen mellan kollegorna är viktig för att få planeringen att gå ihop. I största möjliga mån försöker vi ta vara på varandras drivkrafter genom att fördela arbetsuppgifterna efter varje medarbetares kunskap- och intresseområden. Eftersom vi arbetar brett över alla djurslag pekar utvecklingskurvan hos våra medarbetare rakt uppåt!

Vad kan Flen erbjuda?

Flen ligger vackert beläget i Sörmland. I kommunen finns flera orter som alla har sin charm och inom en timmes räckhåll ligger flera större städer som Eskilstuna, Katrineholm, Södertälje och Stockholm! Runt om Flen finns mängder av fina sjöar och vacker natur. Självklart finns ett brett utbud av skolor, kultur och nöjen. Sammanfattningsvis en trivsam liten stad i vacker miljö med tillgång och närhet till det mesta! Se www.flen.selänk till annan webbplats för mer information.

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Helena Sixtensdotter Sandberg

010-1228946

helena.sixtensdotter.sandberg
@dv.sjv.se