Jobba hos oss - Nyköping

Välkommen till Distriktsveterinärerna Nyköping

Vår verksamhet

Vi är en är mindre mottagning som ständigt utvecklas, i dagsläget är vi fyra veterinärer och en djurvårdare. Mestadels arbetar vi med häst och nöt och vi är särskilt duktiga på hästtänder, självklart tar vi även emot smådjur som katt och hund. En del av vårt uppdrag består av arbete med läkemedelsanvändning på gris, nöt och får. Tillsammans ansvarar vi för verksamheten med närmaste chef som alltid finns tillgänglig.

En dag hos oss

Dagarna hos oss präglas av akutsjukvård, detta innebär att den ena dagen sällan är den andra lik. Detta ser vi som en rolig utmaning och som väldigt utvecklande. Som grupp finns vi alltid till för varandra och vi har en god stämning. Alla har vi våra specialintressen vilket är en fördel då vi fördelar arbetet, med intresset kommer också kunskap vilket bidrar till bästa möjliga vård.

Vad kan Nyköping erbjuda?

Eftersom staden ligger nära kusten finns en mängd aktiviteter relaterade till havet – allt ifrån badplatser till havs- och issegling. Ute i skärgården finns massor av mysiga öar att besöka. I området ligger även flera vackra naturreservat för den som gillar friluftsliv. Staden i sig är väldigt mysig med bra utbud av restauranger, biograf, affärer och alla tänkbara träningsanläggningar. Vill man känna storstadspuls är det nära till Stockholm, Norrköping och Linköping. Se www.nykoping.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för mer information.

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Helena Sixtensdotter Sandberg

010-1228946

helena.sixtensdotter.sandberg
@dv.sjv.se