Jobba hos oss - Örnsköldsvik

Välkommen till Distriktsveterinärerna Örnsköldsvik

Vår verksamhet

Distriktsveterinärerna i Örnsköldsvik är ett härligt gäng med trevliga medarbetare och vi välkomnar nya kollegor till vår arbetsgrupp. Vi värdesätter ett bra arbetsklimat där alla ska finna sin plats och trivas i arbetslaget.Vårt team består av 6-7 veterinärer, flera legitimerade djursjukskötare varav en är leg BMA samt djurvårdare. I vårt praktikområde Västernorrland ingår också mottagningarna i Sollefteå och Sundsvall.

Vi har tillsammans många års erfarenhet av djursjukvård och bred kompetens inom veterinärmedicin och kirurgi. Vi har en stor mottagning för hund, katt och övriga smådjur. Mottagningen är rymlig, helt nyrenoverad och ombyggd i modern stil.

Mottagningen är utrustad med fyra undersökningsrum, digital röntgen, ultraljud, välutrustat lab, operationssal med gasnarkos, tandrum med unit och dentalröntgen. Separata katt- och hundstall för inneliggande under dagen. För vår ambulerande verksamhet har vi tre välutrustade nya tjänstebilar.

Vi har beredskap för akuta sjukdomsfall dygnet runt, året om.

En dag hos oss

Vi har schemalagt vilka veterinärer som jobbar inne med smådjur och vilka som åker ut på fält för dagen. Fältveterinärerna har telefontid 8-9 men svarar också sen under dagen. För smådjur är djurvårdare och sköterskor inloggade på telefon hela dagen. Fältveterinärerna har både förbokade besök och en som tar de akuta besöken. De som jobbar med smådjur har hjälp av sköterskor som röntgar, tar blodprov, sköter narkos osv. Djurvårdare som passar telefon, har hand om reception och butik. Klockan 9 på morgonen samlas vi för en fikapaus och har vårt pulsmöte där vi tar upp vad som händer under dagen och annat som alla bör känna till.

Området

Örnsköldsvik är en kuststad och har ett brett utbud för natur och friluftsliv. Kommunen är en del av Höga Kusten med en fantastisk skärgård och ett naturvärldsarv. Skuleskogens nationalpark för vandring, slalombackar, längdskidspår, hockeyarena, och äventyrsbad är en del av utbudet.
Goda kommunikationer finns med flyg, tåg och buss.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Marlene Wiklander

070-360 14 55

marlene.wiklander@dv.sjv.se