Jobba hos oss - Sollefteå

Välkommen till Distriktsveterinärerna Sollefteå

Vår mottagning

Strax utanför Sollefteås centrum på Övergård ligger vår fina mottagning. Vår mottagning är belägen i byggnaden där tidigare Djursjukhuset hade sina lokaler. Läget är utmärkt och lätt att nå. Vi har stora, väl anpassade och fint renoverade behandlingsrum, operation, laboratorium dagstall, kontors-och personalutrymmen som fungerar mycket bra för vår smådjursmottagning och ambulanta fältverksamhet. Varje vardag tar vi emot smådjur på vår poliklinik och på operationsavdelningen utför vi enklare operationer samt tandåtgärder i vårt tandrum. Mottagningen är utrustad med digitalröntgen, ultraljud, tandunit och analysutrustning för blodprover. När det gäller fördelning av djurslagen behandlar vi ca 70% smådjur och resten fördelar sig lika mellan nöt och häst.

 

En dag hos oss

Varje vardag har vi oftast två veterinärer ute i fält för att besöka våra trevliga kunder som behöver hjälp med sina stordjur. Arbetsgruppen består av sex veterinärer, två leg. djursjukskötare varav en även är leg. BMA och en djurvårdare på utökad nivå. Vi har en fin arbetsgemenskap där vi månar om varandra och lyfter fram våra medarbetares olika kompetensområden för att ständigt utvecklas och kunna guida varandra. En mottagning med ett stort engagemang för våra kunder och vi är stolta att få vara tillgängliga dygnet runt och året runt för våra stordjur och smådjur i området.

Sollefteå kallas inte för inte Ådalens pärla, vackert belägen i Ångermanälvens dalgång. Här finns mycket goda möjligheter till ett rikt natur-och friluftsliv. Närhet till all möjlig samhällsservice, goda kommunikationer med flyg, tåg och buss.

 

Läs mer om Sollefteå på www.solleftea.se.länk till annan webbplats

 

Bilder publiceras inom kort.

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

Malin Plantin-Sjöblom

010-1228110 malin.sjoblom@dv.sjv.se