Jobba hos oss - Vårgårda

Välkommen till Distriktsveterinärerna Vårgårda

Vår verksamhet

Veterinärmottagning är vackert belägen på anrika Vårgårda herrgård bredvid E20 på pendelavstånd från Göteborg. Hos oss finns vackra naturstigar för lunchpromenaden och fina badsjöar. Vårt praktikområde sträcker sig från Partille i söder till norr om Herrljunga, Borås i öster och Lerum/Olofstorp i väster. Vi arbetar i ett mindre team med kundnytta och kundnöjdhet som ledord där det personliga mötet är väldigt viktigt. Vi tror på att jobba inom våra intresseområden men att vi hela tiden delar med oss av vår kunskap, högt till tak är ett ledord! Hos oss har vi en skön blandning av förbokade och akuta besök.

En dag hos oss

Vi är en liten mottagning med modern utrustning i nyrenoverade lokaler och en familjär känsla där alla hjälps åt. Hos oss arbetar fem veterinärer, en leg. Djursjukskötare och en djurvårdare. Till praktikområdet hör även gränskontrollstationen på Landvetter flygplats. En vanlig dag har vi 2-3 veterinärer ute i fält varav en är beredskapsveterinär och 1-2 veterinärer inne på smådjur. Vi tar emot såväl smådjur som häst på vår mottagning. På vår smådjurmottagning finns röntgen, ultraljud, dentalunit med dentalröntgen och en ny operations-sal. På vår hästmottagning och i fält erbjuder vi tandbehandlingar, hältutredningar, röntgen, endoskopering mm. Fältpraktiken innefattar till stor del häst men med en mindre del lantbruksdjur.

Vad kan Vårgårda erbjuda?

Upplev Vårgårda! Upptäck den vackra landsbygden, spela en runda på en fantastisk golfbana i vacker natur. Se alla fornlämningar runtom kommunen. Ta ett avslappnande eller lekfullt bad i en av våra vackra badsjöar. Ta del av något av alla fantastiska evenemang bygden erbjuder året om. Julmarknad, naturfotofestival, cykeltävling, fallskärmshoppning, dragracing, nostalgifestival, vårmarknad, hundutställningar och mycket mer. Det finns också en sport- och evenemangshall vid Tånga hed där det även finns ett poolområde öppet sommartid. På Vårgårda flygplats bedrivs fallskärmshoppning. Flertalet fina badsjöar och oändligt med svampskogar finns inpå knuten. Goda förbindelser med pendeltåg till Göteborg från Alingsås. Se mer information på http://www.vargarda.se/uppleva-och-gora.htmllänk till annan webbplats

 

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? Ta gärna kontakt med mig.

David Köster

010-122 93 47länk till annan webbplats

david.koster@dv.sjv.se