Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp
Distriktsveterinärerna Norra Lappland

Telefon

010-122 81 00

Öppettider idag

Veterinär finns i beredskap

Veterinär finns i beredskap - dygnet runt, året om!

Distriktsveterinärerna i Norra Lappland ställer om för framtiden!

Vill du vara med oss på en spännande resa och flytta med in i helt nya lokaler? En investering vi gör inte enbart för verksamhetens bästa, utan också för personalens bästa och utveckling i vårt arbete.

En dag på jobbet med oss är både omväxlande och utmanande våra djurägare väljer oss för att vi är engagerade och lösningsorienterade och här träffar vi dagligen både stammisar och nya kunder. Distriktsveterinärernas mål är att erbjuda alla djur tillgång till trygg vård oberoende av tid och plats.

I Kiruna är ljuset ljusare, kylan kallare, topparna högre, ytorna större och läget nordligare än någon annan stans i Sverige. Kiruna är på många sätt ytterligheternas kommun och en speciell plats. De flesta andra samhällen har inlett sin historia som ett litet frö, grott och sakta vuxit till sig. Kiruna har mer dagsljus än Stockholm under sju av årets månader och har midnattssol under 50 sommardygn från slutet av maj till mitten av juli då solen aldrig går under horisonten. Kiruna har också polarnatt under 20 dygn, från den 12 december till den 31 i samma månad.

Vår mottagning ligger i Kiruna, i Norra Lappland. Vi har en modern klinik och du ingår i ett team av 4-5 veterinärer, en legitimerad sköterska och flera djurvårdare. Mottagningen har flertalet undersökningsrum, fullt utrustat labb, ultraljud och röntgen, tandunit inklusive tandröntgen, samt operation. Vi säljer även medicinska foder och ett utvalt sortiment med handelsvaror.