Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Är ett trivsamt, stressfritt veterinärjobb i vacker natur något för dig?

Distriktsveterinärerna i Sollefteå har en stor smådjursmottagning med bl.a flera behandlingsrum, röntgen och operationssal. Trevliga medarbetare finns på plats men kunder finns i överskott och det går att driva en mycket större verksamhet än idag och här har du möjlighet att själv styra inriktningen mot ditt kompetens- eller intresseområde.

På fält dominerar hästar men det finns också kor, får, getter och ibland även grisar. Arbetsbelastningen är för det mesta alldeles lagom. Det är en väldigt vacker natur längs älvarna i trakten, vid fint väder kan du få tillfällen för en paus eller lunch utomhus om det blir en längre bilresa till kund. Även i fält finns möjligheter att nischa verksamheten i den riktning man själv väljer.

Det finns stöttning i arbetet från erfaren smådjurskollega och från klinikchefen, som också är veterinär och som har bred bakgrund med inriktning mot stordjur. På mottagningen finns också en legitimerad djursköterska och djurvårdare med erfarenhet.

Sollefteå ligger i Västernorrlands inland, kommunen har ca 19 000 invånare och här blåser positiva vindar då regementet kommer att återuppstå 2022. Hallstaberget har ett populärt spa-hotell på toppen men fantastisk utsikt över staden. Många fina vandringsleder finns i närheten som Nipleden och Skule nationalpark i höga kusten. Skidåkning både på längden och utför erbjuds, det är dessutom inte speciellt lång till fjällen (Åre ca 3 timmar med bil). Kanske vill du paddla kanot i Röån eller bara vandra i skogen? Här finns det mesta för dig som gillar naturen.

Det finns möjlighet att hyra en nyrenoverad lägenhet med gångavstånd till mottagningen. Vill man flytta hit permanent är bostadspriset väldigt lågt jämfört med storstäderna.

Välkommen till oss i Sollefteå!

Sök jobbet HÄR >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.