Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Distriktsveterinär till Distriktsveterinärerna Tibro

Arbetsuppgifter

Du arbetar på daglig basis som distriktsveterinär, både med akut sjuka djur och med planerad, förebyggande djurhälsovård.
I din roll hos oss börjar du som veterinär på din kunskapsnivå och vi hjälper dig att utvecklas vidare inom ditt intresseområde. Vi ser gärna att du vill lära dig mer, om det mesta men ger dig också möjlighet att nischa in dig på just det där speciella som du är extra intresserad av.
Beredskap ingår som en del av arbetet och på beredskapstid får du möta alla djurslag.

Din utveckling är viktig för oss. I din personliga kompetensplan har du därför en garanterad plats på våra introduktionskurser och de kurser som passar för din utveckling i vår akademi. Du får en egen handledare som stöd i ditt dagliga arbete.
Din glädje är vår glädje. Vi hjälps åt för att komma vidare och när du lyckas blir ingen gladare än vi. Tillsammans gör vi vår arbetsplats till det vi vill att den ska vara.

Kvalifikationer

Du är veterinär. Du är kanske nyutexaminerad och har jobbat något år eller har längre erfarenhet inom yrket men vill prova något nytt.
Du har kanske inte alla svaren men du är nyfiken, du är frågvis och du gillar en utmaning samtidigt som du uppskattar att ha en fast grund att stå på. Du skapar goda relationer och förstår att samarbete är ett bättre arbete. Du ser att varje patient som en möjlighet och varje kund som en gäst. Tanken på att jobba med allt från smittskydd till att kastration av alpackor känns spännande och du är inte rädd för att fråga dina kollegor om råd. Du ser att det är vi tillsammans som skapar förutsättningar att lyckas.
Bilkörning är en stor del i arbetet och du behöver känna dig bekväm med att köra bil även i dåligt väder och på nätterna.

Svensk veterinärlegitimation samt B-körkort är ett krav.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.
Rekrytering kommer ske löpande.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Schema
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Då är detta kanske en spännande utmaning.

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Som distriktsveterinärer arbetar vi på uppdrag av privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder samhällsbärande tjänster för akut djursjukvård, smittskydd och förebyggande insatser för en god djurhälsa. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-08-31
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-05827/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!