Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Spontanansökan - Veterinär till Distriktsveterinärerna

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika djurslag och ingen dag är den andra lik. Vår verksamhet bedrivs både inne på våra mottagningar men även ute i fält hos våra kunder. Bilkörning är en naturlig del i arbetet och du behöver känna dig bekväm med det.

Vår målsättning är att skapa en arbetsplats där alla trivs på jobbet och därigenom får de rätta förutsättningarna att göra ett bra jobb. Arbetar du hos oss har du aldrig tråkigt, vi har ett mycket stimulerande och varierande arbete.

Beredskap ingår som en naturlig del i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk veterinärlegitimation eller tillstånd från Jordbruksverket att arbeta som veterinär. För att vara aktuell för tjänsten behöver du även ha B-körkort samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Du som söker tjänsten är självgående, har god samarbetsförmåga, är lojal, serviceinriktad och uppvisar gott omdöme. Som veterinär tar du ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du trivs i en verksamhet där dagen snabbt kan få ändrade förutsättningar, där vi anpassar oss och hjälps åt för att tillsammans hantera de situationer som dyker upp.

Ange i din ansökan om det är något speciellt djurslag du är intresserad av att arbeta med eller om det är något speciellt geografiskt område du är intresserad av.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen!

Anställningsform

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 10

Kontaktpersoner

Åsa Stendal, HR-partner
Telefon: 010-1228031
E-post: asa.stendal@distriktsveterinarerna.se

Lars Kristensen, FR-DVF
Telefon: 010-122 94 69

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-10-03
Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-08218/2021

Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!

Om Distriktsveterinärerna

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna! Våra mottagningar och filialer finns på omkring 80 platser i Sverige, från Tomelilla i söder till Kiruna i norr. Här arbetar cirka 500 veterinärer, leg. djursjukskötare och djurvårdare. Våra veterinärer är allmänpraktiker och flera har dessutom specialistkompetens. Vår breda verksamhet ger dig möjligheten att få arbeta med flera olika djurslag, tillgång till kunniga kollegor samt ett omväxlande och intressant arbete.

Sök jobbet här >>