Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Veterinärer för sommarvikariat till Distriktsveterinärerna

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med förebyggande djurhälsovård och skapa trygghet för djur och djurägare? Vill du ha en spännande sommar där du ges möjligheten att arbeta på bredden och med alla djurslag? Då är vi intresserade av dig!

Att arbeta som veterinär hos oss innebär många möjligheter för dig. Vi erbjuder dig en sommar med stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet till såväl yrkesmässig som personlig utveckling. Du som jobbar i 4 veckor eller mer på någon av våra mottagningar i Arvika/Sunne/Säffle, Kristinehamn, Bäckefors/Frändefors, Huskvarna, Växjö/Forsheda, Hede, Vännäs, Gävle, Östhammar, Rimbo eller Sollefteå får utöver din lön även en extra bonus i relation till hur lång anställningsperiod du har under sommaren! Du kan läsa mer om bonusen på https://distriktsveterinarerna.se/jobba-hos-oss/for-dig-som-studerar/sommarjobb.

Efter lämplig introduktion ska du arbeta som veterinär enligt schema och utifrån din kunskapsnivå. Dina arbetsuppgifter är att sköta akutsjukvård och enklare nödvändiga profylaxåtgärder på framför allt lantbrukets djur samt smittskydd i ditt distrikt tillsammans med dina kollegor. Och oroa dig inte, kommer det Epizootisjukdomar så har vi specialister på sådant. Dygnet runt, året runt så löser vi det. Vi stöttar dig och hjälper dig i det du tycker känns svårt och även om du ofta jobbar själv i fält så är du inte ensam oavsett tid på dygnet.

Kvalifikationer

Du är veterinär, du gillar variation och du är inte rädd för att be kollegor om hjälp om det känns svårt. Du blir glad när du känner dig behövd men du förstår att du är en del av ett team där allt inte hänger bara på dig.
Du kanske vanligtvis jobbar med annat, är pensionär som tycker det skulle vara kul att prova på jobbet igen eller så är du kanske alldeles nyutexaminerad eller veterinärstudent med särskilt tillstånd eller dispens från Jordbruksverket . Oavsett är du fantastiskt välkommen! Vi hjälper dig igång. Vårt mål är att ge dig världens bästa sommarjobb!

Då bilresor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Rekryteringen kommer att ske löpande så sök redan idag!

Varmt välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor!

Anställningsform

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Antal platser: 20

Kontaktpersoner

Åsa Stendal, HR-partner
Telefon: 010-1228031
E-post: asa.stendal@distriktsveterinarerna.se

Elin Norberg, FR-DVF
Telefon: 010 - 122 82 30

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-07-27
Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-08198/2021

Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!

Om Distriktsveterinärerna

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Vi söker nu sommarvikarierande veterinärer till flera av våra mottagningar runt om i landet. Jobbar du i minst 4 veckor på någon av våra mottagningar i Arvika/Sunne/Säffle, Kristinehamn, Bäckefors/Frändefors, Huskvarna, Växjö/Forsheda, Hede, Vännäs, Gävle, Östhammar, Rimbo eller Sollefteå så erbjuder vi en generös ekonomisk bonus!

På vår hemsida kan du läsa mer om våra mottagningar och där hittar du även mer information om bonusen samt kontaktuppgifter till respektive mottagning.
https://distriktsveterinarerna.se/jobba-hos-oss/for-dig-som-studerar/sommarjobb

Sök jobbet här >>