Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Stordjursveterinär till Distriktsveterinärerna Gotland

Arbetsuppgifter

Du som har ditt huvudintresse inom produktionsdjur erbjuder vi en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. Vi finns i nya och ändamålsenliga lokaler.

Vi har en väl fungerande fältverksamhet som under hösten initierat att jobba med mer planerade besök och förebyggande arbete inom framförallt produktionsdjur. I och med vår tillgång till specialkompetens på häst och vår hästklinik applicerar vi allt högre grad internremittering på häst. Vi har tillgång till mobil röntgen och ultraljud, 7 st tjänstebilar, labb inkl baktlabb, fullt utrustad hästklinik inklusive operationssal, avancerad tandvårdsutrustning.

Hos oss arbetar man inriktat i team antingen mot produktionsdjur och häst eller mot smådjur både på dagtid och under beredskapen, nu söker vi dig till stordjursteamet. Vi har flera erfarna veterinärer som tillsammans har en mycket bred kompetens. Akutsjukvård såväl som kirurgiska ingrepp och utredningar ingår i arbetet. Du har alltid tillgång till en kollega under beredskap. Beredskap dygnet runt är ett av våra huvuduppdrag och är en av vår viktigaste rekryteringskanal av nya kunder.

Vi är nyfikna, drivna och vill utveckla oss själva och verksamheten. Ditt engagemang är viktigt och vi delar med oss av kunskap och kompetens till varandra. Vi arbetar efter individuella kompetensutvecklingsplaner som stöder vår verksamhet och möter våra kunders behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ditt huvudintresse inom produktionsdjur. För att trivas i rollen är du självgående, vilket visar sig genom att du tar ansvar för din uppgift och gör det som krävs för att driva dina processer framåt. Du är även nytänkande utifrån kundernas behov.

Som veterinär är du tillmötesgående och gör vad du kan för att i samarbete med dina kollegor ge kunden och djuren en god upplevelse av sin kontakt med oss. Genom ditt fokus på goda kundrelationer behåller du befintliga kunder samtidigt som du strävar efter att attrahera nya.

Du bidrar med din veterinärmedicinska kompetens vilket är en styrka i samarbete med dina kollegor. Tillsammans tar vi ansvar för arbetsplatsens utveckling utifrån våra gemensamma mål. Du är självgående i ditt arbete som veterinär och du visar på ett gott omdöme i ditt bemötande och i de beslut du fattar.

Svensk veterinärlegitimation och körkort är ett krav. Erfarenhet från kliniskt arbete, rådgivning på besättningsnivå samt arbete med beredskap är meriterande. Vill du utveckla andra och dig själv tillsammans med oss? Tveka inte att kontakta klinikchef Ninna Sjö för mer information och om vilka möjligheter som erbjuds.

Vi har löpande urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Schema
Tillträde: Eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Ninna Sjö, Klinikchef
Telefon: 010-122 96 77
E-post: ninna.sjo@dv.sjv.se

Evelina Petersson, HR-partner
Telefon: 010-122 80 42
E-post: evelina.petersson@distriktsveterinarerna.se

Lars Kristensen, FR-DVF
Telefon: 010-122 94 69

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-12-31
Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6 – 15710/2020

Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning. Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!

Om Distriktsveterinärerna

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna på Gotland!
Distriktsveterinärerna på Gotland ingår i gruppen större mottagningar i landet och vi välkomnar en ny kollega till oss. Gotland är en av Sveriges mest intressanta marknader när det gäller veterinära tjänster inom alla djurslag. Av tradition och tack vare vårt Ö-läge ligger vi i framkant inom flera områden. Vi har ambulant verksamhet med sju tjänstebilar på häst och lantbrukets djur samt klinik för häst och smådjur. Vi är fullt utrustade både på smådjur och häst där vi tex kan erbjuda röntgen, tandbehandlingar, ultraljud, endoskopi, laboratorium och mjukdelskirurgi. Vi har arbetat upp en stor och trogen kundstock tack vare en hög servicenivå med god tillgänglighet och en hög samlad kompetens. Vår smådjursklinik ligger i Roma mitt på ön tjugo minuter från Visby och vår hästklinik ligger på travbanan i Visby.

Vår arbetsgrupp består i dag av 17 veterinärer, två djurvårdare med utökad behörighet och fem djursjukskötare. Hos oss kommer du få kunniga och hjälpsamma kollegor, vi som jobbar på mottagningen är ett engagerat team med bra sammanhållning. För oss är det viktigt med ett trivsamt arbetsklimat och vi hoppas att du vill vara med att bidra till detta.

Vi eftersträvar trygg och personlig vård i nära kontakt med både patient och djurägare.

Sök jobbet här >>