Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Veterinärer till Distriktsveterinärerna Skellefteå

Arbetsuppgifter

I Skellefteå finns flera erfarna veterinärer som tillsammans har en bred kompetens. Som veterinär hos oss blir du en del av en affärsdriven verksamhet och kommer att arbeta med smådjur inne på vår klinik och med lantbruksdjur och häst ute på fält.

På kliniken tar vi hand om förebyggande åtgärder såsom vaccination, kastration och tandbehandling samt utför olika former av mjukdelskirurgi. Både i fält och inne på smådjur är arbetet varierande och består av både akuta och mer planerade, förebyggande besök. Därför bör du vara flexibel, självgående och stresstålig. Vi förväntar oss inte att du ska kunna allt, det finns alltid någon att fråga eller få hjälp av.

Beredskap ingår som en naturlig del i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk veterinärlegitimation och B-körkort. Du samarbetar gärna med andra och värdesätter gott samarbete. Som veterinär tar du ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du trivs i en verksamhet där dagen snabbt kan få ändrade förutsättningar, där vi anpassar oss och hjälps åt för att tillsammans hantera de olika situationerna som dyker upp. Vi söker dig som snarare är en allmänpraktiker än en specialist, och som ser det som en förmån att få arbeta med flera olika djurslag.

Med ditt lugn och din förmåga att vara strukturerad, planerar, och prioritera du ditt arbete på ett effektivt sätt. Som veterinär visar du på gott omdöme i de beslut du tar och är mån om att göra ett bra jobb.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Kontaktpersoner

Carola Björkman Marklund, tf Klinikchef Skellefteå
Telefon: 010 - 122 82 05

Evelina Petersson, HR-partner
Telefon: 010-1228042
E-post: evelina.petersson@distriktsveterinarerna.se

Lars Kristensen, FR-DVF
Telefon: 010-122 94 69

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-30
Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-15103/2020

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!

Om Distriktsveterinärerna

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna Skellefteå som håller på att bygga ut lokalerna för att få en större smådjursdel. Smådjursmottagningen är utrustad med röntgen, ultraljud, gasnarkos, labb, operationsrum och tandrum. Distriktsveterinärerna Skellefteå har tillsammans med Distriktsveterinärerna i Vännäs hästmottagning i lokalerna på travbanan. Lokalerna för häst har röntgen, tvångsspilta och hältgång.

Vårt team i Skellefteå består för närvarande av sju veterinärer, fyra djurvårdare och vi bemannar i dagsläget klinikerna på travet i Skellefteå och i Klutmark. Vi kan erbjuda en arbetsplats med engagerade, kunniga och trevliga arbetskamrater som tillsammans skapar ett bra och öppet arbetsklimat. Hos oss värdesätter vi delaktighet vilket ger möjlighet att vara med och utveckla verksamheten framåt.

Nyfiken på oss? Under Jobba hos oss på www.distriktsveterinarerna.se kan du läsa mer.

Sök jobbet här >>