Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Bästa kund!

Det råder veterinärbrist i Sverige och det drabbar nu även oss Distriktsveterinärer i Karlshamn. Sedan en tid tillbaka försöker vi att rekrytera nya veterinärkollegor till vår verksamhet. Det är svårt och till dags datum har vi inte lyckats.

Detta medför tyvärr att vi begränsar vår verksamhet i Karlshamn. Nedan följer en översikt av åtgärder som påverkar dig som djurägare och kund hos oss.

Smådjur

  • Vardagar 08.00-17.00 | Vi stänger vår mottagning för smådjur i Karlshamn på oviss tid framöver och hänvisar dig som kund till våra kollegor Distriktsveterinärerna i Karlskrona och Kristianstad.
  • All övrig tid (17.00–08.00 samt helger) | Hänvisar vi dig med akut sjukt smådjur till Distriktsveterinärerna i Karlskrona.

Lantbrukets djur och Häst

  • Vi fortsätter med akuta sjukbesök och förebyggande, planerade besök hos dig som har lantbruksdjur och häst i Karlshamns distrikt. Dessa besök utgår från vår mottagning i Kristianstad/Hässleholm.
  • När det gäller uppdrag kring djurskydd och smittskydd i Karlshamns distrikt så kommer även dessa besök att utgå från mottagningen i Kristianstad/Hässleholm.

Vi beklagar uppriktigt den situation av veterinärbrist som råder och som påverkar både vår verksamhet och dig som kund. Det är vår förhoppning att vi löser situationen i Karlshamn på sikt.

För kunder som har en inbokad tid hos hos oss under november, den bokade tiden för besök hos oss finns kvar. Varmt välkomna!

Vänliga hälsningar / Distriktsveterinärerna Karlshamn

Bild med röd bakgrund och vit ram med Distriktsveterinärernas logo och texten Karlskrona centrerat i mitten. 

Karlskrona

Afvelsgärde 6, Lyckeby010-122 97 20

Kontakta oss i Karlskrona
Bild med röd bakgrund och vit ram med Distriktsveterinärernas logo och texten Kristianstad centrerat i mitten. 

Kristianstad

Ubbes väg 3, Kristianstad010-122 97 60

Kontakta oss i Kristanstad