Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Våra priser och tjänster

I vårt prissök hittar du information om våra vanligaste behandlingar och åtgärder. Du hittar också mer information om vad som kan komma att påverka priset, t.ex priser på beredskap läs mer om "Ditt besök"

Vid behandling av sjuka djur inleder vi alltid vår debitering med en grundavgift och lägger sedan till passande åtgärdsavgifter - en eller flera - beroende på åkomma. Kombinationen av åtgärder och behandlingar utgör det totala priset för den behandling ditt djur får.

Hittar du inte den information du söker i prissöket, kontaktar du din närmaste Distriktsveterinär så assisterar vi dig gärna. Du kan välja att söka specifikt på våra djurslag, eller allmänt på den tjänst du är intresserad av att veta mer om.


Det specifika djurets situation eller problem kan påverka priset

Priserna på vår webbplats gäller i normalfallet och när det är en okomplicerad sjukdomsbild. Besök med djur som har komplexa skador eller tillstånd som försvårar ett ingrepp eller innebär en ökad risk, kan tyvärr blir dyrare än det pris som står här på webbplatsen. I vissa fall kan det tillkomma avgifter, till exempel beredskapstaxa eller resekostnader. Vårt mål är att all information skall vara aktuell och korrekt, men ibland blir det fel. Prisjusteringar sker löpande och vi reserverar oss därför för prisförändringar och eventuella felskrivningar.

Faktorer som påverkar den totala kostnaden för besöket