Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Distriktsveterinärerna Gotland erbjuder två utbildningstjänster

Distriktsveterinärerna Gotland har en av landets mest utvecklade fältverksamheter, med tyngdpunkt på produktionsdjur; framförallt nöt men även en mindre del lamm och andra djurslag. Vi har också en relativt omfattande hästverksamhet både i fält och på klinik. Perioden vår-sommar är vår högsäsong och vi söker till dess förstärkning med två veterinärer.

Vi söker i första hand dig som är nyutexaminerad eller som är ny till allmänklinisk fältverksamhet, och som vill utvecklas och bilda dig en stabil grund att stå på inför fortsatt arbetsliv. Det är viktigare att vilja lära än att kunna allt. Vi erbjuder en goda möjligheter till praktisk erfarenhet och utveckling, där du under stöd och handledning av erfarna kollegor får chans att se och behandla en mängd olika fall inom fältpraktiken.

Vi är ett team med bred allmänkompetens och individuella fördjupningsområden som arbetar tillsammans och utvecklar varandra. Det dagliga arbetet består huvudsakligen av akutverksamhet och innebär stor variation från dag till dag, förebyggande arbete med planerade besök förekommer också. Arbetet fördelas inom teamet och innebär ensamarbete, men vi tar ett gemensamt ansvar för helheten. Vi stöttar varandra och det finns alltid möjlighet till handledning eller assistans av kollega för den som är ny inför en uppgift. Tillsammans med dig lägger vi upp en plan för din individuella upplärning och utveckling som veterinär.

Arbete på kvällar, nätter och helger ingår i tjänsten. Det kommer att finnas en erfaren kollega tillgänglig under dessa tider för stöd per telefon men också för praktisk handledning och assistans på plats i fält när behov finns.

Vårkvacken och dess kalvningar, lamningar och fölningar innebär ett brett patientutbud och goda möjligheter att skapa sig erfarenhet i fältpraktikens fulla bredd. Vi hoppas att du vill bli en del av oss och uppleva en spännande tid på Gotland! Vi ser fram emot att erbjuda dig livslång erfarenhet, förhoppningsvis många skratt och även få upptäcka vår fantastiska Ö.