Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Veterinär till Distriktsveterinärerna i Rimbo

Tar du chansen? I Roslagen, i det lilla samhället Rimbo, ligger vår mottagning med 45 minuters resväg från Uppsala och Stockholm. Du har nu möjlighet att få bli en i teamet som har denna trevliga arbetsplats.

Flera av veterinärerna har lång erfarenhet, vilket betyder att du får kollegor som ger stöttning och som du kan ta del av både kunskap och erfarenhet från. Det här är jobbet för dig som både vill ha hela din karriär inom distriktsveterinärerna, men även för dig som ser en framtid inom området häst, eller för dig som inte bestämt dig än…. Beredskapen delas på sex veterinärer och uttag av kompensatorisk ledighet schemaläggs.

I fältverksamheten besöker vi både lantbruk och häst i en vacker omgivning, där även Stockholms norra skärgård ingår. Tillgång till mobil röntgen kan underlätta i diagnostiken, men möjligheten till remittering är också stor i området.

Flera av veterinärerna lägger stor del av arbetstiden på munhålebehandling av häst och här finns chans att hänga på, för den som är intresserad! På vår mottagning tar vi emot smådjur för enklare åtgärder såsom kastrationer och vaccinationer och här finns potential för den som vill vara med och vidareutveckla! Kompetensen kring arbete med områdets kor och får är stor och här finns kunskap att hämta för den som vill driva arbetet med dessa djurslag framåt.

Alltså, ta nu chansen att inleda din veterinära karriär i en fantastisk arbetsgrupp!

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet HÄR >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.