Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Distrikts­veterinär­erna Stenungsund

Jordhammar, 444 95 Ödsmål

010-122 92 60 Hitta till oss

Veterinär i Stenungsund dygnet runt, året om!

I hjärtat av Bohuslän hittar du vår ljusa och luftiga mottagning i Ödsmål. Här tar vi emot alla slags djur men oftast hästar, hundar, katter och kaniner.

Vi är officiella veterinärer och utfärdar hälsointyg vid utförsel/export av levande djur, till exempel utförsel av hästar för tävling.

För akut sjuka djur finns veterinär i beredskap dygnet runt!

Klinik och butik öppet idag

 • Fredag 08.00 - 16.30

Klinik och butik öppet denna vecka

 • Måndag 08.00 - 16.30
 • Tisdag 08.00 - 16.30
 • Onsdag 08.00 - 16.30
 • Torsdag 08.00 - 16.30
 • Fredag 08.00 - 16.30
 • Lördag Stängt
 • Söndag Stängt

Telefontid | fältresor

 • Vardagar 08.00 - 09.00

Telefontid | tidsbokning

 • Vardagar 08.00 - 16.30

Avvikande öppettider

 • Midsommarafton Stängt

Kontakt

Telefonnummer
010-122 92 60
E-postadress
kund.stenungsund@distriktsveterinarerna.se
Adress
Jordhammar
444 95 Ödsmål

Våra priser och tjänster

Vi tror på transparens och vill därför att du som kund enkelt ska få en bättre uppfattning om vad ditt besök hos Distriktsveterinärerna kommer att kosta.

Våra tjänster i Stenungsund

Häst

Förutom vår ambulerande verksamhet med akuta behandlingar så gör vi även planerade besök. Vi kan komma till dig till stallet där hästen står och utför hälsoundersökningar

Vi kan hjälpa till med besiktning, hältundersökning, Lameless Locator, objektiv rörelseanalys, munhåleundersökning, enklare åtgärder i munhålan, vargtandsextraktioner, kastrering och vaccination.

Vi har seminbehörighet, är godkända Id-kontrollanter och chipmärkare. Om vi har möjlighet ställer vi gärna upp som tävlingsveterinärer.

På mottagningen gör vi mer avancerade undersökningar som Lameness Locator (objektiv rörelseanalys), gastroskop och endoskop, direktdigital röntgen, Löpargång och rundkorall samt en hårdgjord yta för att kunna kolla hältor på bästa sätt, tandkamera för att kunna kolla med kamera i vid munhåleundersökningar, Fokuserad Shockwave (Stötvåg), ultraljud, ledbehandlingar, röntgen och exportröntgen, luftvägsundersökningar med endoskop, ultraljudsundersökningar av exempelvis senor, dräktighetsundersökningar, fertilitetsundersökningar, seminverksamhet, tandvård och kiropraktik.

Produktionsdjur

Ambulerande verksamhet med allt ifrån akuta åtgärder till planerade besättningsbesök.

Vi kan hjälpa till med Besättningsservice, provtagning, vaccination, avhorning samt kastrering.

Vi gör dessutom planerade hälsovårdsbesök på gårdar med nötkreatur så kallad besättningsservice. Tillsammans med din besättningsveterinär arbetar ni på plats med de områden din gård behöver fokusera på exempelvis juver, klövar, dräktighet eller kalvhälsa.

Smådjur

Till vår mottagning kan du boka tid för din hund, katt, kanin och andra sällskapsdjur. Vi erbjuder det mesta inom smådjursvård. Mottagningen är välutrustad med gasnarkos, röntgen, ultraljud och laboratorium.

Vi kan hjälpa till med seniorkontroller, hälsokontroll, tandstensborttagning, vaccination, kloklippning och tovklippning, foderrådgivning för båda friska och sjuka djur, höft- och armbågsröntgen för Svenska Kennelklubben, SKK, dräktighetsundersökning, blodprov, valpbesiktning, ID-märkning, medicinsk utredning, ​kastrering hane och tik, sterilisering av katt och hund samt borttagning av knölar.