Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Djurvårdare till Fjärdhundra

Arbetsuppgifter

Som djurvårdare hos oss arbetar du i team med veterinärer, djurvårdare och djursjukskötare. I det dagliga arbetet ingår receptionsarbete och arbete med att besvara vår kundtelefon. Du har tillsammans med ditt team ansvar för att lösa och utföra de arbetsuppgifter som behövs utifrån dagens behov och du arbetar prestigelöst med målet att våra patienter, kunder och inte minst vi själva ska trivas, må bra och ha kul på jobbet varje dag. Vi arbetar som ett team med dagens arbetsuppgifter och värdesätter vikten av hjälpas åt med stora som små uppgifter som varierar mellan allt från lokalvård och hygien, receptionsarbete och mottagningstelefon, till handräckning, arbete med egna patienter och andra uppgifter för att lösa dagens behov.

Vi skapar en personlig kompetensplan och arbetar med kompetensutveckling för att du ska kunna utvecklas i ditt arbete på bästa möjliga sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är minst djurvårdare nivå 2. Erfarenheter inom djurvård är ett krav. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av flera djurslag. Utbildning eller erfarenhet inom vårdhygien, kundkommunikation, patientkontakt och ekonomi är meriterande.

Du behöver vara flexibel då dagen inte alltid blir som man tänkt sig när man jobbar med djur och deras anhöriga i en akutverksamhet. Ibland måste man planera om och tänka till. Du tar egna initiativ och är aktiv i arbetat för teamets och djurets bästa.

Den vi söker ska ha lätt för att lära och kommunicera, vara serviceinriktad, ha en god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta i team. Du ska också trivas med kundkontakter och brinna för att arbeta både för kundernas och djurens bästa.

Att du trivs med att arbeta när det är mycket att göra och att du även kan arbeta självständigt är ett krav.

B-körkort är krav.

Vi fäster stor vikt personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Omfattning är heltid men kan vid önskemål diskuteras.
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Är du djurvårdare på nivå 2 eller högre och vill fortsätta att kompetensutvecklas? Då är detta kanske en spännande utmaning.

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Som distriktsveterinärer arbetar vi på uppdrag av privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder samhällsbärande tjänster för akut djursjukvård, smittskydd och förebyggande insatser för en god djurhälsa. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-06-03
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-08412/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!