Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Legitimerad djursjukskötare till Distriktsveterinärerna Mora

Arbetsuppgifter

Vi utökar vårt team med ytterligare en legitimerad djursjukskötare.
Din huvudsakliga uppgift kommer bestå av att arbeta inne på vår mottagning med smådjur. Detta i form av narkoser, ha egna patienter så som vaccinationer och liknande, röntgen, assistera veterinär men även renhållning och hygienarbete. Kundbemötande i form av telefonrådgivning, resursplanering och receptionsarbete förekommer också.

Du är Distriktsveterinärernas ansikte utåt och ska vara en god ambassadör för Distriktsveterinärerna i varje kundkontakt. Du kommer behöva möta kunder som är oroliga, stressade och ledsna och behöver därför kunna hantera människor på ett professionellt sätt och verka för minskad oro och ge trygghet.

Vi är en relativt liten mottagning varför du behöver vara flexibel, självgående, öppen och inte rädd för att ta i där det behövs. Då stor del av vår verksamhet består av akutsjukvård är ingen dag den andra lik. Du kommer behöva kunna hantera fler ärenden parallellt, vara stresstålig och ha en mycket god samarbetsförmåga då vi tillsammans löser mottagningens uppgifter.

Vi är en mottagning som ständigt vill förbättras och utvecklas tillsammans, du blir en naturlig del av en resurs som bidrar till positiv utveckling och med driv leder utvecklingen mot satta mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och som kan jobba självständigt men även tycker om att samarbeta med övriga kollegor. Du skall ha ett bra omdöme, vara kommunikativ, serviceinriktad och inte backa för utmaningar! Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, datorvana, personlig lämplighet och mognad. Erfarenhet från liknande arbete krävs och teoretisk/praktisk kunskap om smådjur/häst/lantbruksdjur är meriterande. Du skall ha goda muntliga kunskaper i engelska och svenska samt B-körkort.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Som distriktsveterinärer arbetar vi på uppdrag av privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder samhällsbärande tjänster för akut djursjukvård, smittskydd och förebyggande insatser för en god djurhälsa. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.

I Stenungsund har vi en blandad praktik med många olika djurslag. Fördelningen är ca 40% smådjur och 50% häst och 10% produktionsdjur. På smådjur gör vi allt från vaccinationer till tandbehandlingar och operationer. På produktionsdjur jobbar vi bland annat med kastrationer, avhorningar, provtagningar och akutvård. På häst kan det till exempel vara tandbehandlingar, hältutredningar, kastrationer, vaccinationer och besiktningar. På hästkliniken har vi tillgång till endoskop/gastroskop, röntgen, ultraljud och objektivt rörelseanalyssystem. Det finns blodanalysmaskiner i ett mindre lab.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-06-25
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-09493/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!