Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Smådjursveterinär till Distriktsveterinärerna Huskvarna

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill leda vår utveckling på smådjurssidan. Målet är att starta upp vår smådjursverksamhet i våra nyrenoverade lokaler med fantastisk potential. Med nuvarande/kommande kunder och kollegor får du vara med att utforma framtiden. Vi kommer alltid ha kunden och djuret i fokus. Vi försöker vara den småskaliga lokala veterinären med bra resurser och modern utrustning. Med fokus på varje kund, djur och medarbetares behov försöker vi tillsammans skapa en härlig och utvecklande arbetsplats. Vi ger våra veterinärer ordentligt med tid att undersöka och utreda varje patient och du följer ofta din patient från början till slut.

Din roll är att starta upp och leda vårt smådjursteam och att verka som mentor för dina kollegor som vill utvecklas på smådjurssidan. Våra lokaler kommer även att användas i interna utbildningar för hela organisationen.

Din utveckling är viktig för oss. I din personliga kompetensplan har du därför en garanterad plats på våra introduktionskurser och de kurser som passar för din utveckling i vår akademi.

Den här tjänsten kommer vara undantagen beredskapstjänstgöring, ett år i taget.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad veterinär som innehar Körkort-B och har datorvana, vi har som krav att du är en erfaren smådjursveterinär som är självgående. Du skall också ha ett intresse för att lära ut och en pedagogisk förmåga. Specialistutbildning är meriterande men inget krav. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av att utveckla/starta igång en verksamhet. För rätt person kan tjänsten anpassas individuellt.

Du tycker om att arbeta som en aktiv medlem i teamet. Du är nyfiken och grundlig i ditt arbete, gillar utmaningar och är inte rädd att hugga i. Att kunna prioritera dina arbetsinsatser utifrån behoven i verksamheten och ha mottagningens och kundernas bästa för ögonen ser vi som viktigt.

Vi ser att du som söker är bra på att organisera och arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, personlig lämplighet, datorvana och social kompetens. Vi erbjuder en spännande utmaning i fina lokaler, i ett härligt team och vi ser att du ska kunna bidra med en tydlig och god kommunikation mot våra kunder och dina kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Schema
  • Tillträde: Omfattning kan diskuteras utefter önskemål. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Då är detta kanske en spännande utmaning.

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Som distriktsveterinärer arbetar vi på uppdrag av privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder samhällsbärande tjänster för akut djursjukvård, smittskydd och förebyggande insatser för en god djurhälsa. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-05-26
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-06990/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!