Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Veterinär till Distriktsveterinärerna Hede

Arbetsuppgifter

Som veterinär hos oss arbetar du med smådjur på mottagningen och/eller stordjur i fält. Även beredskapstjänstgöring ingår som en naturlig del av tjänsten där du möter våra patienter inom flera djurslag. Mottagningen är utrustad med gasnarkos både för operation och tandvård, röntgen och enklare ultraljud. Det finns även en enklare hästmottagning med tvångsspilta där vi ffa bedriver tandvård men även har möjlighet att ta emot t ex sårskador.
För nya veterinärer har vi en introduktion anpassad till erfarenhet och vana. Det är viktigt för oss att nya medarbetare ska känna sig trygga i sin roll och trivas med såväl kunder och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som djurvårdare. Erfarenhet av kundservice, reception och telefonrådgivning är meriterande, men även den som är nyare i sin yrkesroll är välkommen att söka då det finns erfarna kollegor att lära av och det viktigaste är att vi trivs och har roligt ihop. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du tycker om mötet med människor och du förstår att grunden till allt arbete är bra och långsiktiga relationer. Du förstår att dagen inte alltid blir som man tänkt sig när man jobbar med djur och att man ibland måste planera om, och tycker faktiskt att det är lite av charmen med jobbet.

För att söka denna tjänst krävs utbildning som djurvårdare. Goda kunskaper i svenska och god datorvana är också grundläggande krav. Vi genomför löpande urval och intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Deltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Schema
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för smådjur, häst och lantbrukets djur. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.

I Kungsbacka har du naturen runt knuten, havet i väster och Göteborg en halvtimme bort. På mottagningen arbetar 13 veterinärer, 2 leg. djursjukskötare, 2 djurvårdare och en teamledare. Vi behöver nu stärka upp vår bemanning med ytterligare en djurvårdare. Förutom smådjursverksamheten bedrivs fältverksamhet på häst och lantbrukets djur. Smådjursverksamheten består av profylaktiska åtgärder, akutfall, medicinska utredningar, kirurgi och tandvård. Vi utför röntgen och ultraljudsundersökningar, operationssalen och tandsalen är utrustad med inhalationsnarkos och vi har ett välutrustat lab.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-06-06
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-08070/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!