Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Veterinär till Distriktsveterinärerna Huskvarna

Arbetsuppgifter

Till vår mottagning i Huskvarna söker vi nu en distriktsveterinär för att jobba med alla djurslag men framförallt med häst. Vi behandlar samtliga djurslag och inledningsvis kommer du ha en viktig roll då du tillsammans med kollegor formar vår verksamhet och etablerar kundrelationer för framtiden i Huskvarna och Jönköping med omnejd. Har du specialkompetens inom häst som t ex internmedicinska utredningar, tandbehandlingar, kastrationer, besiktningar med mera så ser vi det som meriterande.

Under beredskapen förekommer akutsjukvård på alla djurslag, tex sårskador, kolik och förlossningar. Ingen dag är den andra lik då vi arbetar med varierande djurslag och åkommor. Dina åsikter och idéer är viktiga för att föra oss framåt och det är vi tillsammans som utvecklar verksamheten varje dag. Din trygghet är vår högsta prioritet. Vi jobbar därför med ständiga förbättringar i vår arbetsmiljö. Du ska som person vara serviceinriktad och tycka om kundkontakter i din vardag. Vi värdesätter också ditt goda omdöme.

Du har ett stort stöd av kollegor som är måna om att ta hand om nya kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för din uppgift samtidigt som du har lätt för att samarbeta och ser värdet i gott samarbete. Du är dessutom noggrann, ordningsam och lojal. Du behöver vara en lagspelare som anpassar dig till gruppen och har en god kommunikativ förmåga.

Hos oss är aldrig den ena dagen den andra lik, du ska trivas med att vara en del av en händelsestyrd verksamhet och kunna anpassa dig efter vad situationen kräver. Som veterinär är du drivande och framåt och tänker gärna i nya banor. Du uppskattar kundkontakter och trivs med att låta kunden vara i fokus.

I din roll som veterinär visar du på gott omdöme genom förmåga att göra korrekta prioriteringar utifrån situationens behov och du är mån om att göra ett bra jobb, du är inte rädd för att fråga om hjälp när situationer kräver det.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, social kompetens och söker en medarbetare som värdesätter gott samarbete och bidrar till teamkänsla.
Svensk veterinär legitimation och B-körkort är ett krav.

Vill du ingå i ett team med hög kompetens där vi tillsammans gör skillnad?
Välkommen med din ansökan redan nu, vi hanterar ansökningarna löpande.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Schema
  • Tillträde: Omfattning heltid eller deltid enligt önskemål. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 2

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Är du en person som vill vara med och skapa något nytt och utveckla vår verksamhet för att möta framtida behov? Då är detta en spännande utmaning.

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Som distriktsveterinärer arbetar vi på uppdrag av privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder samhällsbärande tjänster för akut djursjukvård, smittskydd och förebyggande insatser för en god djurhälsa. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-05-26
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-06135/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!