Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Veterinär till Jämtland

Arbetsuppgifter

Pga föräldraledigheter söker vi nu två veterinär med intresse för en varierad praktik med nötkreatur, häst och smådjur. Smådjurpraktiken är ständigt växande, och det är dagligen oftast 3-4 veterinärer inne på smådjursmottagningen. I fält jobbar 3 4 veterinärer dagligen och 1-2 veterinärer är på vår hästmottagning.

I vackra Jämtland är det långt mellan gårdarna, så att tycka om bilåkning är en förutsättning. Vi tror på framtiden och vet att det är vårt eget arbete som formar mottagningen

Kvalifikationer

Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, lojalitet mot kollegor och arbetsgivare och personlig lämplighet. Vi ser att du är serviceinriktad, har ett gott omdöme, och kan arbeta självständigt. Du ska inte vara rädd för att fråga om hjälp, eller att hjälpa andra.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Schema
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Antal platser: 2

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Då är detta kanske en spännande utmaning.

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Som distriktsveterinärer arbetar vi på uppdrag av privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder samhällsbärande tjänster för akut djursjukvård, smittskydd och förebyggande insatser för en god djurhälsa. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.

Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling.

Välkommen till Distriktsveterinärerna Jämtland

Praktiken är blandad med smådjur, hästar och lantbrukets djur. Mottagningen har lokaler i Brunflo som ligger ca 1,5 mil söder om Östersund. Vi är en välutrustad mottagning med mycket god sammanhållning och hög kompetens på många områden. Vi har hästmottagning på travet i Östersund upp till 3 dagar per vecka. På Distriktsveterinärerna Jämtland arbetar idag 12-13 veterinärer och 7-8 djursjukskötare/djurvårdare. På beredskapen är vi 2 veterinärer som delar på arbetet.

Jämtland är det naturliga valet för dig som vill kombinera ett rikt och aktivt friluftsliv med ett utvecklande yrkesliv. Här finns utbildningarna, här finns jobben livskvalitet ingår!

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-07-10
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-09075/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!