Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Klinikchef till Distriktsveterinärerna i Västernorrland

Arbetsuppgifter

Då vi är en affärsdriven verksamhet är kunden alltid i fokus och i din roll som klinikchef bygger och vårdar du kundrelationer tillsammans med medarbetarna. Att identifiera utvecklingsområden och driva dessa frågor framåt är en naturlig del av arbetet. Du har huvudansvaret för affärsverksamheten och för en positiv utveckling av verksamhetens
resultat och kvalitet. Som klinikchef leder du dina medarbetare genom ett nära och coachande ledarskap för att tillsammans hantera de vardagliga utmaningarna.

Organisationen är uppdelad i två regioner och som klinikchef i praktikområde Sundsvall blir du en del av regionledningsgrupp Nord som även blir ditt naturliga bollplank i chefsfrågor. Från vårt kontor i Jönköping har du även stöd av HR-partner, löneadministratör, ekonomer/controllers, inköp samt marknad.

Hos oss får du arbeta i en framåt verksamhet och vi arbetar just nu med att stegvis införa LEAN som arbetssätt. Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en stor organisation med god möjlighet att påverka.

Anställningen är en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef. Då tjänsten som klinikchef inte är ett heltidsuppdrag ser vi att uppdraget behöver kombineras med att även arbeta kliniskt i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Som klinikchef hos oss hanterar du de situationer som krävs för att gruppen ska få rätt förutsättningar att arbeta effektivt tillsammans. Det kan innebära allt från resursplanering till att arbeta för ett trivsamt samarbetsklimat på arbetsplatsen. Du värdesätter god kommunikation och anstränger dig för att kommunicera effektivt och tydligt.

Genom ditt engagerade ledarskap skapar du engagemang och delaktighet på mottagningen. Med ditt innovativa och lyhörda tankesätt utvecklar du verksamheten tillsammans med medarbetarna och tar de initiativ som krävs för att uppnå resultat. Ditt strukturerade arbetssätt gör att du arbetar systematiskt med att utveckla verksamheten.

Du är trygg i din roll som ledare, är självgående och fattar de beslut som krävs för att driva arbetet framåt mot såväl kortsiktiga som långsiktiga mål. Du är ett gott föredöme och en god representant för vår verksamhet. Du leder verksamheten enligt fattade beslut och organisationens vision och policy. Du har relevant akademisk utbildning för rollen eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av ledande roll och ekonomiskt ansvar ses som meriterande.

Då tjänsten som klinikchef inte är ett heltidsuppdrag söker vi dig som vill kombinera rollen som klinikchef med att arbeta kliniskt. Vi ser gärna att du som söker är legitimerad veterinär eller legitimerad djursjukskötare, men det finns även möjlighet att arbeta som djurvårdare på våra mottagningar.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vill du göra skillnad och arbeta i en organisation där du gör samhällsnytta? Välkommen att söka tjänsten redan idag!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Christoffer Källman, Regionchef
Mobil: 0705-460963
Telefon: christoffer.kallman@dv.sjv.se

Evelina Petersson, HR-partner
Telefon: 010-1228042
E-post: evelina.petersson@distriktsveterinarerna.se

Lars Kristensen, FR-DVF
Telefon: 010-122 94 69

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-08
Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-15899/2020

Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!

Om Distriktsveterinärerna

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård,
smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna i Sundsvall och Sollefteå! Våra mottagningar i Sundsvall och Sollefteå har blandade praktiker med både häst, lantbrukets djur och smådjur. Vid vår nyrenoverade filial i Fränsta behandlar vi i dagsläget främst smådjurspatienter. Vi söker ni en klinikchef som vill kombinera chefsrollen med att även arbeta kliniskt på vår mottagning, som veterinär, djursjukskötare eller djurvårdare.

Sundsvall är Norrlands tredje största tätort med ca 57 000 invånare och i hela kommunen är det ungefär 98 000 invånare. Bra kommunikationer med bl a direktflyg till Stockholm, Göteborg och Luleå. I Sundsvall finns flera statliga myndigheter, industrier och utbildningar. Sundsvall bjuder även på många skolor och ett rikt kulturellt utbud. Sollefteå kommun är en stolt del av Höga Kusten med ett brett utbud av aktiviteter och upplevelser. Sollefteå är en friluftskommun, här blandas närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. Hallstabergets friluftsområde med Hotell Hallstaberget mitt i backen erbjuder skidspår och rullskidbanor i förstklassig terräng, härlig utförsåkning, samt utmanande cykelstigar.

Har du fastnat i ekorrhjulet och är i behov av en nystart i livet? Då är Sollefteå eller Sundsvall platsen för dig!

Sök jobbet här >>