Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Besättnings­service gris

– en helhetslösning för dig som är grisproducent.

Efter godkänd kurs och uppgjord plan med din besättningsveterinär kan du själv behandla dina grisar utifrån symtom. Normalt gör veterinären en uppföljning var femte vecka.

Hälsokontroll sker i samband med de vanliga besök utan extra kostnad än den tid som används tills själva kontrollen.

Anslutning av besättningen till Smittsäkrad Besättning behövs för att få ökad statlig ersättning för produktionsförlust och sanering vid salmonellautbrott. Anslutning till programmet och kontroll av besättningens smittskydd sker i samband med vanliga besök utan extra kostnad än den tid som används till själva kontrollen.

Du kan få rådgivning i samband med veterinärbesök, via telefon, mejl och faktaartiklar i branschpress.

Vi erbjuder specialrådgivning genom vårt GrisTeam och överveterinär Jörgen Lindahl.
Vi erbjuder att vara din centrale rådgivare som samlar ihop all information och annan rådgivning till ett gemensam bild av vad som behövs för att få stabilitet och framgång i produktionen.

Mer info och kontakt | GRIS

GrisTeam

Distriktsveterinärerna har ett GrisTeam med veterinärer i hela Sverige.
GrisTeam jobbar tätt tillsammans för att utveckla och förbättra vår service. Vi ger dig svar på dina frågor och framdrift i den besättningshälsa och ekonomi och tar hand om ett bra djurskydd och låg medicinanvändning.

Är du intresserad av Besättningsservice Gris eller har du några frågor? Välkommen att kontakta din besättningsveterinär.

Överveterinär Gris
Louise Hägg Grönborg
Tel. 010-1228018
Mejl. Louise.Hagg.Gronborg@distriktsveterinarerna.se

Affärsområdeschef för produktionsdjur
Carolina Pettersson
Tel. 010-122 80 93
Mejl. carolina.pettersson@dv.sjv.se

Det specifika djurets situation eller problem kan påverka priset

Priserna på vår webbplats gäller i normalfallet och när det är en okomplicerad sjukdomsbild. Besök med djur som har komplexa skador eller tillstånd som försvårar ett ingrepp eller innebär en ökad risk, kan tyvärr blir dyrare än det pris som står här på webbplatsen. I vissa fall kan det tillkomma avgifter, till exempel beredskapstaxa eller resekostnader. Vårt mål är att all information skall vara aktuell och korrekt, men ibland blir det fel. Prisjusteringar sker löpande och vi reserverar oss därför för prisförändringar och eventuella felskrivningar.

Faktorer som påverkar den totala kostnaden för besöket