Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Röntgen alla djurslag

Pris från 1 300 kr - 3 570 kr

Vissa av våra åtgärder delas in i nivåer. Nivåerna grundar sig på våra behandlingsriktlinjer, fallets komplexitet och den kompetens som krävs.

Priset avser röntgen och är prissatt i 4 olika nivåer, uifrån det antal bilder vi behöver ta för att snabbt och säkert kunna göra en första bedömning av till exempel skelett, leder, lungor och buk.

Ibland behövs bilder skickas till en en specialist eller radiolog för bedömning, och i dessa fall tillkommer detta till priset.

Vissa besvär kan också behöva tvärsnittsittsröntgen, dvs skiktrönten (CT) eller magnetröntgen (MR) och i dessa fall kan Distriktsveterinärerna erbjuda remiss till annan instans.

Det specifika djurets situation eller problem kan påverka priset

Priserna på vår webbplats gäller i normalfallet och när det är en okomplicerad sjukdomsbild. Besök med djur som har komplexa skador eller tillstånd som försvårar ett ingrepp eller innebär en ökad risk, kan tyvärr blir dyrare än det pris som står här på webbplatsen. I vissa fall kan det tillkomma avgifter, till exempel beredskapstaxa eller resekostnader. Vårt mål är att all information skall vara aktuell och korrekt, men ibland blir det fel. Prisjusteringar sker löpande och vi reserverar oss därför för prisförändringar och eventuella felskrivningar.

Faktorer som påverkar den totala kostnaden för besöket