Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Förmåner hos Distrikts­veterinärerna

Som anställd hos Distriktsveterinärerna har du förmåner som upp till sju veckors semester, friskvårdsbidrag, försäkringar, bra villkor för föräldrar, företagshälsovård, förmåner vid läkarbesök och ersättning för läkemedel samt möjlighet att köpa rabatterade biobiljetter.

Du har rätt till 28-35 dagar semester beroende på din ålder. Redan första året i statlig anställning har du rätt till betald semester.

En god hälsa är en av nycklarna till att du mår bra och presterar bra i ditt arbete. Som anställd inom Jordbruksverket får du ett friskvårdsbidrag varje år som du kan använda till exempelvis gympa, simning, styrketräning, bowling, kampsporter, klättring, motionsdans, massage, kostrådgivning och fotvård. Vi har också förmånliga avtal på många träningscenter runt om i landet.

Som statligt anställd är du livförsäkrad, försäkrad vid personskada samt vid tjänsteresor. Försäkringen gäller även när du t.ex. har semester eller är sjuk.

Vi vill göra det möjligt för dig som förälder att hitta en bra balans mellan arbetslivet och familjelivet. Därför erbjuder vi bland annat föräldrapenningtillägg som ger dig 90 % av din lön när du är föräldraledig. Du har också möjlighet att jobba deltid ända fram till dess att ditt barn är tolv år.

Du har tillgång till företagshälsovård som är ett komplement till den allmänna sjukvården. Det innebär att du kan få möjlighet att kontakta vår leverantör av företagshälsovård när det gäller arbetsrelaterad sjukvård.

Du har rätt till ledighet med lön vid besök hos läkare, mödravårdscentral samt för blodgivning. Samma sak gäller för undersökningar eller behandlingar efter remiss av tandläkare samt vid akuta tandbesvär. Du har också möjlighet att få ersättning för läkemedel som ingår i högkostnadsskyddet fram till det att du når högkostnadsgränsen.

Som anställd hos oss har du möjlighet att köpa rabatterade biobiljetter.